Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 17:59

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 2-5: Επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στις νίκες

Γράφτηκε από τον
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 2-5: Επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στις νίκες

Μετά τις διαδοχικές ήττες από Κυπαρισσία και Μάνη, ο Α.Ο. Διαβολιτσίου επέστρεψε στις επιτυχίες και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, καθώς νίκησε με 5-2 στο γήπεδο "Π. Μπαχράμης" τον Ηρακλή, στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική στην Α'' τοπική.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ο αμυντικός Τάσος Καντούτσης που σημείωσε χατ - τρικ, ενώ ο Ελβις Γκελγκέρια πέτυχε δύο γκολ κόντρα στην ομάδα, που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο και στην πρώτη του φετινή συμμετοχή με το Διαβολίτσι, ύστερα από το σύντομο πέρασμα από την Εράνη.
Ο Ηρακλής προηγήθηκε στο 16' με τον Βαϊτση, αλλά στο 20' ο Καντούτσης ισοφάρισε και στο 28' ο Γκελγκέρια έκανε το 1-2. Ο ίδιος παίκτης στο 38' έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στον ΑΟΔ, που στο 47' όμως έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Νινιού με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Χριστόπουλος στο 49' μείωσε σε 2-3 για τον Ηρακλή, αλλά στο 76' ο Καντούτσης έδωσε ξανά αέρα δύο τερμάτων στο Διαβολίτσι και ενώ στο 75' έμεινε και ο Ηρακλής με 10 παίκτες (αποβλήθηκε ο Τζάνες με δεύτερη κίτρινη κάρτα).
Ο Καντούτσης με πέναλτι στο 85' διαμόρφωσε το τελικό 2-5.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αλάμαρας, Τζάνες, Κοσμόπουλος, Μπρακούλιας (46' Μαγκλάρας), Φυκούρας, Βλαχάκης, Δαρσακλής, Χριστόπουλος, Βαϊτσης (87' Μαρόνφ), Παπαδέας (87' Μαρίνος), Χατζίου.
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Ανδρουτσόπουλος, Μωραγιάννης (70' Διονυσόπουλος), , Κρεμμύδας (70' Γκότσης), Καντούτσης (87' Μαρτζάκος), Καπόγλης, Μουλιάτος, Μπαλόπουλος, Σπυρόπουλος (87' Μαναρώλης), Γκελγκέρια (87' Ντελής), , Κουντάνης, Νινιός.