Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 14:07

ΕΡΑΝΗ: Φινάλε στις μεταγραφές με τον εξτρέμ Λεονάρντο Σινάνι!

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Φινάλε στις μεταγραφές με τον εξτρέμ Λεονάρντο Σινάνι!

Μια ανάσα από την πρώτη νίκη στη Γ’ εθνική έφθασε στο Μαρκόπουλο η Εράνη, καθώς ο πρώην παίκτης της Καλαμάτας Μπάμπης Παυλίδης ισοφάρισε στο 92’.

Αυτός ήταν ο πρώτος εκτός έδρας βαθμός έπειτα από τέσσερις ήττες και η δεύτερη σερί ισοπαλία με τον Θοδωρή Γιακαλή στον πάγκο (είχε προηγηθεί το 0-0 με τον Ιάλυσο στα Φιλιατρά). Η μεσσηνιακή ομάδα παραμένει έτσι ουραγός στον 3ο όμιλο, καθώς “κουβαλά” και την αφαίρεση βαθμών από το ματς με τον Πανελευσινιακό. Απαντες στα Φιλιατρά πιστεύουν όμως στην παραμονή και γι’ αυτό η διοίκηση ενίσχυσε αισθητά το ρόστερ στις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου, αποκτώντας τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Τελευταίο χρονικά απόκτημα είναι ο 18χρονος εξτρέμ Λεονάρντο Σινάνι (το προηγούμενο διάστημα είχαν ανακοινωθεί οι Τσερπές, Αργυρίου, Μπουλγκουρίδης).
Ο Σινάνι (φωτό) αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Κρήτη και είναι ένας παίκτης, από τον οποίο περιμένουν πολλά στην Εράνη.
Με αυτή την κίνηση ολοκληρώθηκε και η χειμερινή μεταγραφική ενίσχυση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “Νέα μεταγραφή για την ομάδα μας και η τελευταία χρονικά, με το Λέοναρντο Σινάνι να αφήνει την Κρήτη και να γίνεται κάτοικος Φιλιατρών. Ο 18χρονος ταχύτατος εξτρέμ που μπορεί να παίξει σε την όλη την δεξιά πλευρά αποκτήθηκε από την Παλαιόχωρα (ομάδα των Χανίων) έχοντας αφήσει εξαιρετικά δείγματα γραφής. Η ποδοσφαιρική οικογένεια της Εράνης τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα του συλλόγου μας. Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώνεται ιδανικά το παζλ της μεταγραφικής περιόδου για την ομάδα μας που ενισχύθηκε σημαντικά εν όψει της άκρως απαιτητικής συνέχειας”.
Αγωνιστικά, η Εράνη ξεκίνησε από χθες την προετοιμασία της για το εντός έδρας ματς με το Βύζαντα Μεγάρων, όπου η νίκη είναι μονόδρομος για να ανασάνει βαθμολογικά και ψυχολογικά.