Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 12:10

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Τρία εκτός έδρας ματς το Νοέμβριο

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Τρία εκτός έδρας ματς το Νοέμβριο

Με εκτός έδρας ματς και μάλιστα κόντρα στον διεκδικητή του τίτλου Ιωνικό, ξεκινά ο Νοέμβριος για την Καλαμάτα.

Η “Μαύρη Θύελλα” θα δώσει τρία εκτός έδρας παιχνίδια στις επόμενες τέσσερες αγωνιστικές, με αντιπάλους τον Ιωνικό, τον Διαγόρα Ρόδου και τον Ολυμπιακό Β’, ενώ το μοναδικό παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο είναι με τον Τηλυκράτη Λευκάδας την Κυριακή 12 Νοεμβρίου.
Την προσεχή Κυριακή η μεσσηνιακή ομάδα θα φιλοξενηθεί στη Νεάπολη από τον Ιωνικό. Στις 19 Νοεμβρίου θα ταξιδέψει στη Ρόδο για το παιχνίδι με το Διαγόρα και στις 26 Νοεμβρίου θα αντιμετωπίσει στο Ρέντη τον Ολυμπιακό Β’. Θεωρητικά το πιο εύκολο ματς είναι με το νεοφώτιστο Τηλυκράτη.
Η “Μαύρη Θύελλα” είναι αήττητη πάντως μακριά από το γήπεδό της, έχοντας κερδίσει με άνεση στην πρεμιέρα τον Παναθηναϊκό Β’ στο ΟΑΚΑ (1-4) και την τρίτη αγωνιστική το Αιγάλεω (0-3). Ενώπιον του κοινού της μετρά δύο νίκες με Γιούχτα (3-1) και Ηλιούπολη (2-0) και μια ήττα από τα Χανιά (0-2).
Ετσι με 12 βαθμούς ισοβαθμεί με τα Χανιά στην κορυφή του β’ ομίλου της Super League 2 και ακολουθεί με 11 η Καλλιθέα.
Ο Ιωνικός, που ξεκίνησε με βλέψεις πρωταθλητισμού, έχει 7 βαθμούς και το ματς με την Καλαμάτα είναι γι’ αυτόν κομβικό.
Η “Μαύρη Θύελλα” με διπλό θα ξεφύγει 8 βαθμούς από τους Νικαιώτες και θα πάρει σαφές βαθμολογικό και ψυχολογικό προβάδισμα. Τίποτα όμως δεν κρίνεται από τόσο νωρίς, με δεδομένο ότι ακολουθούν και πλέι οφ.
Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοίνωσε ότι στο Στάδιο γίνονται εργασίες συντήρησης και αναζωογόνησης του χλοοτάπητα με εκτεταμένη επισπορά, προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.


Σφυρίζει ο Φωτιάς

Ο Βασίλης Φωτιάς από το σύνδεσμο Πέλλας θα διαιτητεύσει το κυριακάτικο ματς του Ιωνικού με την Καλαμάτα (3 μ.μ, γήπεδο Νεάπολης), για την έκτη αγωνιστική στον β’ όμιλο της Super League 2. Βοηθοί του θα είναι οι Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών) και Λάμπρος Διαμαντής (Ηπείρου). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Δημήτρης Μπεκιάρης (Κορίνθου).