Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 17:25

ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 0-2: Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο

Γράφτηκε από τον
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 0-2: Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο

Την ανοδική της πορεία συνέχισε η Α.Ε. Μάνης που με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο κέρδισε χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Κορώνης, τη Θύελλα Χαρακοπιού με 2-0.

Το 2-0 φαίνεται πως θα γίνει το αγαπημένο σκορ για την ομάδα της Μάνης, αφού για τρίτο σερί παιχνίδι με το ίδιο αποτέλεσμα. Θυμίζουμε ότι και στα προηγούμενα ματς με Α.Ο. Διαβολιτσίου εκτός και Ολυμπιακό Ανάληψης εντός είχε επικρατήσει επίσης με 2-0.
Με την παραπάνω νίκη η Α.Ε. Μάνης διατηρήθηκε στην πρώτη θέση με 12 βαθμούς, έχοντας μόλις μία απώλεια, την ήττα στην πρεμιέρα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ακρίτα Κορώνης (2-1).
Η Θύελλα Χαρακοπιού για δεύτερο σερί παιχνίδι δεν μπόρεσε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα και παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία με 4 πόντους, καθώς μέχρι στιγμής έχει μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες.
Τα δύο γκολ που έκριναν την αναμέτρηση σημείωσαν ο Γιάννης στο 9ό λεπτό και στο 50’ ο Κουρούπης, που “έγραψε”το τελικό 0-2.
Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Ηλ. Μπουρίκας με βοηθούς διαιτητές τους Βανικιώτη, Πανόπουλο.
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Νέγκογλου, Καπόγλης, Ορφανός, Πανταζόπουλος, Κουτσολίας (69’ Μαρκάκης), Μωράκης, Δουρούμης, Πανταζής, Τσουλάκος (46’ Σίνος), Βασιλογιαννακόπουλος (69’ Κωνσταντόπουλος), Αντωνίου.
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Κόκκαλης, Σπυρέας, Π. Πουλάκος, Γιαννής, Τζανετέας, Μπάλας, Αρβανίτης (91’ Ντερβίσι), Μπέρμπερη (73’ Χατζηπαναγιώτης, 88’ λ.τρ. Τσιλιμπέρδης), Κ. Πουλάκος, Κουρούπης, Γλέζος.