Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 18:42

ΜΕΘΩΝΗ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 4-1: Εντυπωσιακοί στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι

Γράφτηκε από τον
ΜΕΘΩΝΗ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 4-1: Εντυπωσιακοί στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι

Σημειώνοντας τρία γκολ στο πρώτο 45λεπτο η Μεθώνη κέρδισε χθες το απόγευμα στο γήπεδο της, τη Σπερχογεία με 4-1.

Η Μεθώνη κατάφερε να προηγηθεί με 3-1 στο πρώτο ημίχρονο και από εκεί και πέρα με σωστή τακτική φρόντισε να μην απειληθεί και να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα μέχρι το τέλος. Μάλιστα στα τελευταία λεπτά κατόρθωσε να σημειώσει ένα γκολ και να φτάσει στη μεγάλη σε σκορ νίκη.
Από την άλλη η Σπερχογεία φαίνεται πως ακόμη δεν έχει καταφέρει να βρει ρυθμό, με τους παίκτες να προσπαθούν να βρουν το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο. Ετσι παραμένει στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό μετά την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής.
Το σκορ άνοιξε στο 19′ ο Τσατάς με κεφαλιά και στο 36′ ο Σαμπάνι επίσης με τον ίδιο τρόπο πέτυχε το 2-0. Μετά από 4 λεπτά η Σπερχογεία κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με τον Ηρ. Καραχάλιο. Αμεση ήταν η απάντηση των γηπεδούχων καθώς στο 42′ ο Σαμπάνι με κεφαλιά σημείωσε το 3-1. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 87′ ο Σπαντιδέας με πλασέ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς διαιτητές τους Τσοπανάκη και Θεοδωρίδη.
ΜΕΘΩΝΗ: Κ. Ψυχάρης, Παρασκευόπουλος, Μπίζος, Τσιμικλής, Δήμος, Τσάνε (87’ Μίχος), Σπαντιδέας (90’ Αγγ. Ψυχάρης), Μάραντος (46’ Μέμα), Τσατάς, Σαμπάνι (81’ Στυλιανίδης), Μπεγέτης.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Μπακλετζής, Μπούνας, Παναγιωτόπουλος, Παπαγεωργίου, Τσάκωνας (81’ λ.τρ. Λένα), Κουτίβας, Ι. Καραχάλιος (71’ Ντάνος), Πιλάτης (71’ Μούρτο), Τσέρτος (46’ Μαρίνος), Ηρ. Καραχάλιος (90’ Σπύρος), Γιακουμής.