Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 19:12

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 4-1: Πρώτη νίκη με εντυπωσιακό σκορ

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 4-1: Πρώτη νίκη με εντυπωσιακό σκορ

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ τοπικής σημείωσε το βράδυ του Σαββάτου ο Ολυμπιακός Ανάληψης που επιβλήθηκε με 4-1 του Ηρακλή Καλαμάτας στο Δημοτικό στάδιο Μεσσήνης.

Οι ερυθρόλευκοι αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασαν στο νικηφόρο αποτέλεσμα.
Από την άλλη μεριά ο Ηρακλής που παρατάχθηκε με απουσίες στο παραπάνω παιχνίδι δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, σημειώνοντας όμως το γκολ της τιμής, με το οποίο μείωσε προσωρινά σε 3-1.
Το σκορ άνοιξε στο 26’ ο Κοντομανωλόπουλος με κοντινή κεφαλιά και 4 λεπτά μετά ο Δημητρίου με εύστοχο κτύπημα πέναλτι (ανατροπή Κοντομανωλόπουλου από Φυκούρα) έκανε το 2-0. Στο 53′ ο Θεοδοσόπουλος με σουτ σημείωσε το 3-0. Στο 66’ ο Κωνσταντόπουλος με πέναλτι (ανατροπή Χριστόπουλου από Γκάργκουλα) μείωσε σε 3-1. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 80’ ο Θεοδοσόπουλος με διαγώνιο σουτ.
Το ματς διαιτήτευσε ο Τσαμούρης με βοηθούς διαιτητές τους Χρ. Μπουρίκα, Κ. Αντωνόπουλο.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Αργυρόπουλος, Θεοδωρακόπουλος (46′ Θεοδοσόπουλος), Δημητρίου, Σταματόπουλος, Αποστολίδης, Δασκαλάκης, Μακαρούνης (63’ Αθανασόπουλος), Στ. Διονυσόπουλος (82’ Γιαννόπουλος), Κοντομανωλόπουλος (71’ Κορμπής), Τσώνης, Λύρας (46’ Γκάργκουλας).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αλάμαρας, Μπρακούλιας (76’Μιχαλόπουλος), Κοσμόπουλος, Χατζίου, Φυκούρας, Κωνσταντόπουλος, Χριστόπουλος, Βλαχάκης, Βαΐτσης, Δαρσακλής, Μαρίνος (76’ Μαρούφ Μοχάμεντ).