Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 17:12

ΜΕΘΩΝΗ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-4: Συνεχίζει στην κορυφή με την 4η σερί νίκη

Γράφτηκε από τον

Στο ρετιρέ της Α' τοπικής παραμένει ο Πανθουριακός, με μόνο συγκάτοικο πλέον τον Μιλτιάδη, ύστερα από την εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη με 4-0 επί της Μεθώνης.

Η ομάδα του Τάκη Σακελλαρόπουλου πέτυχε όλα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και τα τρίτα από το 83' έως το 85', πανηγυρίζοντας την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της. Είχαν προηγηθεί αυτές με Κορώνη, Σπερχογεία και Πάμισο. Ακόμα ο Πανθουριακός έχει νικήσει στην πρεμιέρα τον Εθνικό Μελιγαλά και η μοναδική ήττα σε έξι αγωνιστικές, είναι από τον αήττητο Μιλτιάδη τη δεύτερη αγωνιστική.

Η Μεθώνη πάλεψε, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο λύγισε και δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στη νίκη επί της Σπερχογείας.
Ο Κουτσουρόπουλος στο 53' έκανε το 0-1 και ο ίδιος παίκτης στο 83' διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων, που έδωσαν διαστάσεις στη νίκη τους, σκοράροντας στο 84' με τον Καρύδη για το 0-3 και στο 85' με τον Αλεξανδρόπουλο για το τελικό 0-4.
ΜΕΘΩΝΗ: Ψυχάρης, Παρασκευόπουλος, Μπίζος, Τσιμικλής, Δήμος, Τσάνε (83' Καραγλάνης), Σπαντιδέας, Τσατάς (77' Στυλιανίδης), Σαμπάνι, Μπεγέτης, Μεμά (67' Παυλόγιαννης)
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Kυριακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Καραχάλιος, Βασιλόπουλος (77' Σερπάνος), Πιτσιλής, Καρύδης, Ζαχαρόπουλος, Αντεμάι (18' λ.τρ. Κουτσουρόπουλος, 86' Γεωργουλέας), Ζαραφέτας (86' Σκοπέτος), Αλεξανδρόπουλος, Νικολόπουλος.