Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 17:34

ΠΑΜΙΣΟΣ – Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 2-2: Μοιρασιά στη Μεσσήνη

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ – Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 2-2: Μοιρασιά στη Μεσσήνη

Δεν αναδείχθηκε νικητής στη αναμέτρηση που διεξήχθη το Σάββατο στο Δημοτικό στάδιο Μεσσήνης, εκεί όπου ο Πάμισος αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Α.Ο.Διαβολιτσίου.

Οι δύο ομάδες διεκδίκησαν τη νίκη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, όμως αξιοποίησαν δύο από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και έμειναν στο ισόπαλο αποτέλεσμα.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 19’ με σουτ του Νινιού έξω από την μεγάλη περιοχή. Αμεσα απάντησαν οι γηπεδούχοι, όταν στο 22' ο Δεμπεγιώτης με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 40' ο Βλάχος έβαλε μπροστά στο σκορ τον Πάμισο, πετυχαίνοντας με σουτ το 2-1. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε στο 81’ ο Καντούτσης με κεφαλιά.
Την ευκαιρία για να πετύχει γκολ είχε η ομάδα του Διαβολιτσίου στο 92’ όταν ο Σπυρόπουλος βγήκε τετ-α-τετ με τον Τόσκα, έκανε το πλασέ για να απομακρύνει στέλνοντας την μπάλα κόρνερ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.
Ο Πάμισος έχει παράπονα από το διαιτητή Τσαμούρη για πέναλτι που δεν τους δόθηκε, υποστηρίζοντας ότι η μπάλα μετά το σουτ του Παπαδόπουλου βρήκε στο χέρι του Καπόγλη.
Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Τσαμούρης με βοηθούς διαιτητές τους Χρ. Μπουρίκα, Γεωργαντά.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Τόσκα, Αριστομενόπουλος, Υμεράσι, Φιλόπουλος, Μπαστακός, Ντίσα, Τιμπλαλέξης (77’ Μπορχάν), Δεμπεγιώτης (90’ Κράκουλι), Κουλόπουλος (68’ Πετρουλάκης), Παπαδόπουλος, Βλάχος.
Α.Ο ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Ανδρουτσσόπουλος, Μωραγιάννης (52’ Κουντάνης), Κρεμύδας, Καντούτσης, Καπόγλης, Μουλιάτος (94’ Χρονόπουλος), Μπαλόπουλος, Σπυρόπουλος, Γκελγκέρια (52’ Πατσιώτης), Σαραντόπουλος, Νινιός.