Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023 18:57

Αντίπαλοι πατέρας και γιος στο Μάνη – Μιλτιάδης!

Γράφτηκε από τον
Αντίπαλοι πατέρας και γιος στο Μάνη – Μιλτιάδης!

Στο γήπεδο του Κάμπου στρέφονται τα βλέμματα στην 7η αγωνιστική της Α’ τοπικής, καθώς η φορμαρισμένη Α.Ε. Μάνης (4 σερί νίκες) θα υποδεχτεί την Κυριακή τον αήττητο και πρωτοπόρο (μαζί με τον Πανθουριακό), Μιλτιάδη.

Ενα ματς που πέρα από μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, παρουσιάζει και την ιδιαιτερότητα ότι θα βρεθούν αντίπαλοι πατέρας και γιος. Η οικογένεια Πολίμου θα χωριστεί μεθαύριο στη μέση, καθώς ο Παναγιώτης είναι προπονητής στην Α.Ε. Μάνης και ο Ηλίας αγωνίζεται στον Μιλτιάδη.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής άφησε το καλοκαίρι τις εθνικές κατηγορίες και υπέγραψε στην ομάδα του Πύργου Τριφυλίας, που τίναξε την… μπάνκα στις μεταγραφές για να πάρει το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ’ εθνική. Ετσι ο Ηλίας Πολίμος θα κοντραριστεί για πρώτη φορά με τον πατέρα του.
Και για τους δύο το συναίσθημα λοιπόν θα είναι πρωτόγνωρο, αλλά μέχρι εκεί, αφού ο Παναγιώτης θέλει όσο τίποτε να γίνει η ομάδα του, η πρώτη που θα νικήσει φέτος τοN Μιλτιάδη και ο Ηλίας να φύγει με το διπλό από τον Κάμπο και να μείνει στο ρετιρέ της Α’ τοπικής. Ο έμπειρος μεσοαμυντικός σκόραρε προχθές με απευθείας εκτέλεση φάουλ στη ρεβάνς με τα Αρφαρά και αν και αμυντικός, συνιστά απειλή για την άμυνα της ΑΕΜ. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε την Κυριακή στο γήπεδο.