Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 12:57

ΧΑΒΟΣ: "Με τέτοιες εμφανίσεις διώχνουμε τον κόσμο από το γήπεδο" (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
ΧΑΒΟΣ: "Με τέτοιες εμφανίσεις διώχνουμε τον κόσμο από το γήπεδο" (βίντεο)

Την πρώτη ήττα στον πάγκο της Καλαμάτας γνώρισε χθες ο Μάκης Χάβος και στη συνέντευξη Τύπου δεν έψαξε για δικαιολογίες.

"Η εικόνα μας ήταν πάρα πολύ κακή, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο το πετάξαμε στα σκουπίδια. Είχαμε σαφέστατο πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και από τον τερματοφύλακα, το Buld up, που λέμε, αλλά και όταν φθάνουμε στα τελευταία μέτρα. Το ουσιαστικό είναι ότι δεν είχαμε το πάθος και την ενέργεια που έπρεπε να βγάλουμε σαν ομάδα και με τέτοιες εμφανίσεις δυστυχώς, διώχνουμε τον κόσμο από το γήπεδο, αντί να τον φέρουμε", είπε αρχικά με απόλυτη ειλικρίνεια ο Μακεδόνας προπονητής και πρόσθεσε:
"Στο β' ημίχρονο προσπαθήσαμε και με τις αλλαγές και με την αλλαγή σχηματισμού και νομίζω ότι μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε με τη φάση του Κατάλντι, αλλά το σίγουρο είναι ότι θέλουμε πάρα πολλή δουλειά. Η διαιτησία είναι δεύτερο παιχνίδι που μας αποβάλλει παίκτη, όχι ότι φταίει ο διαιτητής που χάσαμε, αλλά είναι απαράδεκτο να δίνει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Τάτο ότι έκανε θέατρο, που στραβοπάτησε και έπεσε στο 90'.
Συνεχίζουμε τη δουλειά και δίνουμε εμπιστοσύνη στο υλικό. Σημασία δεν έχει ποιος είναι σήμερα πρώτος, σημασία έχει ποιος θα βγει πρώτος στα πλέι οφ".
Σε ερώτηση για τις αλλαγές που έκανε στο β' ημίχρονο, απάντησε: "Θέλαμε να δώσουμε μια ενέργεια παραπάνω από την αριστερή πλευρά. Ο Γρίβας ξέρουμε ότι είναι εξτρέμ, αλλά το παιδί μπορεί να παίξει και μπακ. Πίστευα ότι θα έδινε ενέργεια. Δεν είναι το θέμα οι αλλαγές. Μας έλειπε σίγουρα και ο Ματέους που είναι πολυσύνθετος παίκτης που δίνει μεγάλες βοήθειες και με το οδήγημα και με την αλλαγή πλευράς.
Ο Κωνσταντινόπουλος έχει παίξει πολλά παιχνίδια αριστερό μπακ, εγώ τον είχα και στο Αγρίνιο και τον είχα δοκιμάσει αμυντικό χαφ. Δεν το κάναμε δηλαδή τυχαία".
Στον επίλογο των δηλώσεων του ο Μάκης Χάβος τόνισε ότι: " Από την πρώτη στιγμή υποσχέθηκα δουλειά. Δεν πρέπει να τα βάφουμε μαύρα και ούτε να κατηγορήσουμε τα παιδιά".