Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 15:38

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ – ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 3-2: Του έσπασε το αήττητο στον Κάμπο!

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ – ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 3-2: Του έσπασε το αήττητο στον Κάμπο!

Στον Κάμπο εδώ και χρόνια “αφεντικό” είναι η Μάνη και αυτό αποδείχθηκε στο χθεσινό ματς με τον Μιλτιάδη…

Η ΑΕΜ νίκησε με 3-2 την ομάδα του Πύργου, την υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα και την έριξε από την κορυφή της βαθμολογίας. Ηταν μια μεγάλη νίκη για την ομάδα του Πάνου Πολίμου, που ήρθε χάρις σε γκολ του νεαρού Κυριάκου Γλέζου στο 80’.

Σοβαρός τραυματισμός στη
μέση του Δ. Γεωργιόπουλου

Ο αγώνας επισκιάστηκε πάντως από τον σοβαρό τραυματισμό του δεξιού οπισθοφύλακα του Μιλτιάδη Διονύση Γεωργιόπουλου… Ο βραχύσωμος μεσοαμυντικός έπεσε άτσαλα με τη μέση ύστερα από μαρκάρισμα του Φετάχου και έμεινε στον αγωνιστικό χώρο, σφαδάζοντας από τους πόνους!
Μετά από 35 λεπτά ήρθε ασθενοφόρο και με τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου θα έκανε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Προβάδισμα με
Πουλάκο, Κουρούπη

Ο αγώνας στο γήπεδο του Κάμπου ήταν από τους καλύτερους φέτος στην
Α’ τοπική και είχε συναρπαστική εξέλιξη… Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν με δύο γκολ διαφορά, εκμεταλλευόμενοι τις στημένες φάσεις. Στο 10’ μετά από κόρνερ του Κουρούπη ο Κ. Πουλάκος με άψογη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο “Γ” για το 1-0.
Πέντε λεπτά αργότερα ο Κουρούπης εκτέλεσε έξυπνα ένα φάουλ, αιφνιδιάζοντας τον Κωνσταντακόπουλο για το 2-0.

Απάντησε δύο φορές
ο Αθανασόπουλος

Η ομάδα του Γιώργου Καλόμαλου μείωσε το σκορ σε 2-1 στο 30’, με τον Σαραντόπουλο να τροφοδοτεί τον Αθανασόπουλο που με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν πως στο ξεκίνημα της φάσης είχε προηγηθεί φάουλ πάνω στον Κουρούπη που δεν δόθηκε.
Ο Μιλτιάδης κατόρθωσε να φέρει το ματς στα ίσια στο 42’ όταν ο Αθανασόπουλος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Γιαννή και ο
κ. Καυκάς έδωσε το πέναλτι. Ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα, ισοφαρίζοντας σε 2-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος το ματς ήταν πιο κλειστό, χωρίς μεγάλες φάσεις.
Ο Μιλτιάδης είχε ένα καλό σουτ με τον Σαραντόπουλο στο 65’ που έφυγε λίγο άουτ.

Ο Γλέζος το 3-2 στο 80’

Στο 80’ όμως ο Μάνη πήρε εκ νέου το προβάδισμα και εν τέλει κατέκτησε και τη νίκη… Ο Γλέζος με ατομική ενέργεια, πέρασε δύο ποδοσφαιριστές και με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-2.
Το ματς σφύριξε ο Καυκάς, με βοηθούς τους Ταβουλαρέα και Λουκά.
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Κόκκαλης, Στυλιανόπουλος (46’ Χατζηπαναγιώτης), Σπυρέας (62’ Σπυρόπουλος), Π. Πουλάκος, Γιαννής, Τζανετέας, Αρβανίτης, Μπέρμπερη, Κ. Πουλάκος, Κουρούπης (95’ Ντερβίσι), Γλέζος (81’ λ.τρ. Φετάχου).
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Κωνσταντακόπουλος, Δ. Γεωργιόπουλος (82’ λ.τρ. Σταθόπουλος), Μπουτσικάκης, Γ. Τσόπελας, Κατσιώλης, Μπολούν (70’ Οδεμισιώτης), Θ. Γεωργιόπουλος (75’ Τ. Τσόπελας), Σαραντόπουλος, Τσιγαρίδης, Αθανασόπουλος, Πολίμος.