Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023 11:02

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Χωρίς θεατές με Ολυμπιακό Β’, ουραγοί αλλά... πορεία πρωταθλητισμού οι "ερυθρόλευκοι"

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Χωρίς θεατές με Ολυμπιακό Β’, ουραγοί αλλά... πορεία πρωταθλητισμού οι "ερυθρόλευκοι"


Μετά από δύο διαδοχικά ματς στο Στάδιο με Τηλυκράτη και Διαγόρα, η Καλαμάτα θα αγωνιστεί την Κυριακή εκτός έδρας, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Β’.

Ενα παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 5 το απόγευμα στο Αθλητικό Κέντρο στο Ρέντη και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών λόγω τεχνικών εργασιών, όπως ανακοίνωσε η SL2.
Η “Μαύρη Θύελλα” θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες, ύστερα από την ήττα από το Διαγόρα και να μείνει κοντά στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα, όπου βρίσκονται τα Χανιά και ακολουθεί η Καλλιθέα.
Ο Ολυμπιακός Β’ είναι ουραγός (μαζί με την Παναχαϊκή) στον δεύτερο όμιλο, αλλά έχει μόλις μια ήττα στο πρωτάθλημα (3-2 από την Καλλιθέα), την ώρα που η Καλαμάτα μετρά τρεις και αυτές τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές!
Οι “ερυθρόλευκοι” ξεκίνησαν ωστόσο τη σεζόν με -10 βαθμούς και έχουν καταφέρει να σβήσουν το αρνητικό πρόσημο, μετρώντας μέχρι σήμερα 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και 1 ήττα. Η Καλαμάτα έχει απολογισμό 5 νίκες και 3 ήττες και με 15 βαθμούς είναι στην 3η θέση, στο -2 από την Καλλιθέα και στο -4 από τα Χανιά. Οι ανταγωνιστές της για τον τίτλο, παίζουν εντός έδρας στην προσεχή 9η αγωνιστική. Η Καλλιθέα θα φιλοξενήσει το Σάββατο τον Τηλυκράτη και τα Χανιά την Κυριακή τον Αιγάλεω.
Αναλυτικά το πρόγραμμα στον β’ όμιλο έχει ως εξής:

Σάββατο

Καλλιθέα - Τηλυκράτης
Ιωνικός – Παναθηναϊκός Β’

Κυριακή

Χανιά – Αιγάλεω
Παναχαϊκή – Διαγόρας
Ηλιούπολη – Γιούχτας
Ολυμπιακός Β’ - Καλαμάτα
* Ολα τα ματς θα ξεκινήσουν στις 3 μ.μ., εκτός από το Ολυμπιακός Β’ – Καλαμάτα.


Συνάντηση με δήμαρχο για το γήπεδο

Με τον δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο συναντήθηκαν ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής Καλαμάτας Θόδωρος Παπαθεοδωρίδης και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ Κυριάκος Ταβουλαρέας και συζήτησαν για την προοπτική κατασκευής νέου γηπέδου, που αποτελεί τον μεγάλο στόχο του προέδρου της “Μαύρης Θύελλας” Γιώργο Πρασσά. Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει: “ Ο κ. δήμαρχος μας ενημέρωσε ότι σε πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού κ. Βρούτση αποφασίστηκε η κατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου να ενταχθεί στο πλαίσιο δημιουργίας ενός “Σύγχρονου Εμβληματικού Αθλητικού Κέντρου με Εθνικά Χαρακτηριστικά και Περιφερειακή Αναφορά” με προτεινόμενη θέση τα Παλιάμπελα και την ευρύτερη περιοχή Το Αθλητικό Κέντρο θα περιλαμβάνει γήπεδο ποδοσφαίρου, κλειστό γυμναστήριο, κλειστό κολυμβητήριο, γήπεδα τένις, γήπεδα παντελ κ.α. Με χρονική προτεραιότητα υλοποίησης το γήπεδο ποδοσφαίρου και το κλειστό γυμναστήριο. Ως ομάδα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το δήμαρχο μας για το αταλάντευτο ενδιαφέρον που επιδεικνύει προκειμένου οι επόμενες γενιές αθλητών να χαρούν την ανάπτυξη και πρόοδο του αθλητισμού στην περιοχή μας”.

100 συμμετοχές ο Κωνσταντινόπουλος

Τις 100 συμμετοχές με τη φανέλα της Καλαμάτας συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος, που διανύει την 5η σεζόν στη μεσσηνιακή ομάδα και η ΠΑΕ σχολιάζοντας το γεγονός ανέφερε: “Η ΠΑΕ Καλαμάτα συγχαίρει τον Παναγιώτη Κωνσταντινόπουλο, ο οποίος στον αγώνα με τον Διαγόρα συμπλήρωσε 100 συμμετοχές φορώντας τη φανέλα της Μαύρης Θύελλας. Ο Παναγιώτης στα πέντε χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα μας είναι ένας από τους αρχηγούς, ενώ διακρίνεται ιδιαίτερα για το πάθος και τον δυναμισμό στο παιχνίδι του. Πάνο καλή συνέχεια στην καριέρα σου. Να είσαι υγιής και να ζήσεις με την ομάδα μας το όνειρο της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ”.