Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023 12:11

ΕΡΑΝΗ – ΣΤΕΝΩΣΙΑ 5-0: Με άνεση στα ημιτελικά

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ – ΣΤΕΝΩΣΙΑ 5-0: Με άνεση στα ημιτελικά

Τον τίτλο του φαβορί επιβεβαίωσε η Εράνη (φωτό) στο χθεσινό δεύτερο προημιτελικό με τη Στενωσιά, καθώς επικράτησε με 5-0 και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα στο γήπεδο Σουληναρίου, προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Μεσσηνίας.

Οι φιλιατρινοί καθάρισαν το ματς από το πρώτο ημίχρονο, όταν και προηγήθηκαν με 3-0. Ο Δημητρίου στο 21’ έκανε το 1-0 και ο Μπάρκας με πέναλτι στο 26’ το 2-0. Στο 37’ ο Μπουλγουρίδης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο 48’ ο Μπάρκας με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Καραμπέτσος στο 53’.

Το ματς διαιτήτευσε ο Πλακογιάννης με βοηθούς τους Μπαρδή και Αντωνόπουλο.
ΕΡΑΝΗ: Οικονομόπουλος, Μπινιώρης (70’ Χάρμπας), Μπουρδέκας, Μπάρκας, Κωνσταντόπουλος (58’ Λακριντής), Μπουλγουρίδης (58’ Καραχάλιος), Φλαριώτης, Τσερπές (46’ Σάμπσον), Καραμπέτσος (70’ Σινάνι), Γκεβόρι, Δημητρίου.
ΣΤΕΝΩΣΙΑ: Μανικάκης, Κότι, Χρόνης, Αλεβίζος (52’ Στ. Καγανάς), Θ. Σταματελόπουλος (46’ Καλογερόπουλος) Αθ. Σταματελόπουλος, Χρόνης ΙΙ, Κ. Λυμπερόπουλος, Π. Καγιανάς, Κυρ. Λυμπερόπουλος, Αθ. Χρόνης.


Την Τετάρτη η κλήρωση για τα ημιτελικά

Με τις χθεσινές προκρίσεις Εράνης και Ακρίτα Κορώνης, συμπληρώθηκε το παζλ των ημιτελικών, καθώς από τις 15 Νοεμβρίου έχουν σφραγίσει το εισιτήριο ο Πανθουριακός και ο Μιλτιάδης, που απέκλεισαν Πάμισο και Αστέρα Αρφαρών, αντίστοιχα. Σύμφωνα με την προκήρυξη η κλήρωση για τα ζευγάρια των ημιτελικών θα γίνει την προσεχή Τετάρτη στις 3 το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΣΜ Μεσσηνίας και την ίδια μέρα θα ανακοινωθούν και οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων. Τα παιχνίδια θα είναι διπλά.
Ο τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 8 Μαΐου στο Αθλητικό Κέντρο της Ενωσης στον Κορδία.