Παρασκευή, 31 Οκτώβριος 2014 07:44

Α' ΤΟΠΙΚΗ: Πάμισος, όπως η περσινή Κυπαρισσία! - το σερί των 7 νικών που έσπασε την 8η αγωνιστική σε εντός έδρας ματς

Γράφτηκε από τον

Από νίκη σε νίκη βαδίζει ο Πάμισος στην Α' τοπική που θέλει φέτος να πάρει για δεύτερη σερί σεζόν το πρωτάθλημα και να ανέβει στη  Γ' εθνική κατηγορία. Οι νησιώτες έχουν κάνει το "7 στα "7", συγκεντρώνοντας το απόλυτο των βαθμών και φιγουράρουν μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας.


Οι ομάδες που έχει κερδίσει κατά σειρά ο Πάμισος είναι: Δώριο (0-3), Εράνη (1-0), Εθνικός Μελιγαλά (1-2), Ολυμπιακός Καλαμάτας (3-0), Ανδρούσα (0-3), Τέλλος Αγρας (2-0), Διαβολίτσι (0-2).
Στη δεύτερη θέση μετά από επτά αγωνιστικές βρίσκεται το… εκπληκτικό φέτος Δώριο που μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Πάμισο, έχει έξι σερί νίκες και έχει φτάσει τους 18 βαθμούς.
Η Κυπαρισσία που ξεκίνησε με υψηλές φιλοδοξίες τη χρονιά έπεσε στην τρίτη θέση με 17 βαθμούς, έχοντας δύο ισοπαλίες με Εράνη και Απόλλωνα Καλαμάτας.
Φυσικά τίποτε δεν κρίνεται από την 7η αγωνιστική και κανείς δεν βγήκε πρωταθλητής επειδή έκανε το "7 στα 7".
Τρανό παράδειγμα υπάρχει και είναι το περσινό στην Α' τοπική, όπου στη θέση του Παμίσου ήταν τότε η Κυπαρισσία.
Ο ΑΟΚ είχε ξεκινήσει πέρυσι με 7 νίκες το πρωτάθλημα (21 βαθμοί)
και μάλιστα την 7η αγωνιστική είχε αποσπαστεί έξι βαθμούς από τον Πάμισο!
Οι ομάδες που είχε κερδίσει κατά σειρά ήταν: Ομόνοια (2-0), Σπερχογεία (3-4), Απόλλωνας Καλαμάτας (3-0), Δώριο (4-1), Α.Ο. Φαραί (1-2), Ανδρούσα (1-0), Μεθώνη (3-5).
Δεύτερος στη βαθμολογία ήταν την αντίστοιχη περσινή αγωνιστική
ο Εθνικός Μελιγαλά με 17 βαθμούς και τρίτος όπως προείπαμε ο Πάμισος με 15.

Με Αρφαρά η πρώτη γκέλα

Η πρώτη γκέλα της περσινής Κυπαρισσίας είχε γίνει την 8η αγωνιστική και μάλιστα σε εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Αρφαρών…
Τότε ο ΑΟΚ είχε προηγηθεί με 2-0, όμως οι φιλοξενούμενοι με δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο ισοφάρισαν σε 2-2, οδηγώντας τον μεγάλο τους αντίπαλο στην πρώτη απώλεια βαθμών. Μάλιστα η Τριφυλιακή ομάδα αντιμετωπίζει και φέτος την 8η αγωνιστική τον Αστέρα, με το ματς πάντως να γίνεται στα Αρφαρά.
Εχει λοιπόν μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε αν ο Πάμισος θα καταφέρει να κερδίσει την Κυριακή τον αήττητο εντός γηπέδου Απόλλωνα Καλαμάτας, κάνοντας το "8 στα 8" ή αν θα γκελάρει την 8η αγωνιστική, όπως πέρυσι η Κυπαρισσία.