Πέμπτη, 30 Οκτώβριος 2014 19:59

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Στεναχώρια για τους δύο χαμένους βαθμούς, ανησυχία για Μαργαρώνη

Γράφτηκε από τον

Τη δεύτερη απώλεια βαθμών της μετά τον αγώνα της πρεμιέρας με  την Εράνη γνώρισε η Κυπαρισσία κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμάτας. Ο ΑΟΚ παρότι προηγήθηκε στο σκορ στα μέσα του δευτέρου μέρους, έλεγχε το παιχνίδι και είχε κι άλλες ευκαιρίες, ισοφαρίστηκε λίγο πριν το 90' και άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στην Καλαμάτα. Ετσι είδε την διαφορά του από τον πρωτοπόρο Πάμισο να αυξάνεται στους τέσσερις βαθμούς και παράλληλα παραχώρησε τη δεύτερη θέση στο Δώριο.


Ο προπονητής της Τριφυλιακής ομάδας Αλέξης Μαντζούνης έμεινε ικανοποιημένος και με το παραπάνω από την εμφάνιση των παικτών  του και δεν μπορούσε να πιστέψει πως χάθηκε αυτό το παιχνίδι.
Το αρνητικό αυτό αποτέλεσμα πάντως δεν πρόκειται να ρίξει το ηθικό των παικτών που είναι αποφασισμένοι να "χτίσουν" στη συνέχεια ένα σερί νικών. Αλλωστε ο ΑΟΚ έχει βγάλει μέχρι τώρα ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα και στη συνέχεια τα παιχνίδια μπορούν να χαρακτηριστούν πιο εύκολα.
Σήμερα οι "κυανόλευκοι" προπονήθηκαν και το ίδιο θα κάνουν και αύριο εν όψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Αρφαρών. Το δυσάρεστο είναι πως τραυματίστηκε ο Σπύρος Μαργαρώνης και εκφράζονται φόβοι πως ίσως ο τραυματισμός του να είναι σοβαρός.
Ο βραχύσωμος μέσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και θα κάνει άμεσα μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Πάντως για τα προσεχή παιχνίδια έχει τεθεί σίγουρα νοκ άουτ.
Από εκεί και πέρα θα απουσιάσει ο στρατευμένος Κυριακούλης
και ο ανέτοιμος Γ. Παναγόπουλος.