Πέμπτη, 30 Οκτώβριος 2014 20:03

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Πάνοπλη για τη νίκη την Κυριακή με Πανελευσινιακό

Γράφτηκε από τον

Οι δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με Ζακυνθιακό και Ερμή Κιβερίου έριξαν την Καλαμάτα από την κορυφή του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής, όπου πλέον ισοβαθμούν Παναργειακός και Δόξα Νέας Μανωλάδας που έχουν δύο βαθμούς περισσότερους από τους Μεσσηνίους. Η "Μαύρη Θύελλα" βρίσκεται στη 4η θέση με 8 βαθμούς και την Κυριακή θα υποδεχθεί τον τρίτο Πανελευσινιακό ο οποίος έχει 9 βαθμούς αλλά και τον ίδιο στόχο με τους Μεσσηνίους αφού φιλοδοξεί να κατακτήσει τον τίτλο.


Ο στόχος για το συγκρότημα του Νίκου Κουρμπανά την Κυριακή δεν είναι άλλος από την νίκη. Μόνο έτσι θα διατηρηθεί ή θα μειωθεί η διαφορά από την κορυφή, ενώ ταυτόχρονα η ομάδα θα αποκτήσει βαθμολογικό και ψυχολογικό προβάδισμα απέναντι σε ένα από τους πιο δυνατούς αντιπάλους της στον 3ο όμιλο, όπως είναι ο Πανελευσινιακός.
Στις τάξεις της "Μαύρης Θύελλας" γνωρίζουν τα παραπάνω και προσπαθούν να προετοιμαστούν όσο το δυνατό καλύτερα για την συνάντηση της Κυριακής ενώ δείχνουν αποφασισμένοι να δείξουν το καλό τους πρόσωπο, να αποφύγουν τα λάθη προηγούμενων αγώνων και να φτάσουν στη νίκη.
Αγωνιστικά, ο Νίκος Κουρμπανάς έχει ευχάριστο πονοκέφαλο όσον αφορά την συγκρότηση της αρχικής 11άδας.  Και αυτό γιατί όλοι οι παίκτες θα είναι στην διάθεση του, πλην του Αργυρόπουλου ο οποίος δεν είναι ακόμη έτοιμος.
Η προετοιμασία συνεχίστηκε σήμερα με προπόνηση στο γήπεδο του Ασπροχώματος και ένα μεγάλο μέρος της αναλώθηκε σε οικογενειακό δίτερμα με τον Κουρμπανά να δοκιμάζει διάφορα σχήματα. Αύριο η προπόνηση θα γίνει πιθανότατα στο γήπεδο των Αρφαρών.
Όσον αφορά τα εισιτήρια του αγώνα, να θυμίσουμε ότι θα διατίθενται στον κόσμο από το Σάββατο (11 π.μ. - 3 μ.μ.) στο περίπτερο της ομάδας στην παραλία (Φαρών και Ναυαρίνου). Την Κυριακή η διάθεση θα γίνεται στο περίπτερο από τις 10 π.μ. έως τις 3 μ.μ. και στα εκδοτήρια του Σταδίου από τις 12 μ. και μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα (3 μ.μ.).