Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 19:12

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 3-2: Σημαντική νίκη των γηπεδούχων

Γράφτηκε από τον
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 3-2: Σημαντική νίκη των γηπεδούχων

Το αήττητο της έδρας του διατήρησε ο Ακρίτας Κορώνης, μετά και τη χθεσινή νίκη του με 3-2 επί του Ολυμπιακού Ανάληψης.

Η ομάδα της Κορώνης προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 4’ με κεφαλιά του Ψυχογιάννη ύστερα από την εκτέλεση πλαγίου από τον Καλογερόπουλο. Στο 60’ ο Θεοδωρακόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1. Δύο λεπτά μετά ο Ρουμελιώτης με πλασέ “έγραψε” το 2-1 και στο 76’ ο Μουτζούρης με τον ίδιο τρόπο πέτυχε το 3-1. Τρία λεπτά μετά ο Αποστολίδης με κοντινή προβολή διαμόρφωσε το τελικό 3-2.
Οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα από τη διαιτησία γιατί λίγο μετά το 2-1, ο Κοντομανωλόπουλος έφυγε από σωστή θέση και ενώ ήταν τετ-α-τετ με τον Βαρβεράκης υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Ακόμη για το γεγονός ότι ο διαιτητής κράτησε μόλις 3 λεπτά καθυστερήσεις, παρότι έγιναν 5 αλλαγές.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Τσαμούρης, που είχε βοηθούς διαιτητές την Ε. Τσαούση και τον Φωτόπουλο.
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Βαρβεράκης, Παναγιωτόπουλος, Κουτσουμπός, Φέστας, Παπαθεοδώρου, Μουτζούρης, Ρουμελιώτης (90’ Τσελάι), Τσάνι (3’ λ.τρ. Ε. Κυριόπουλος), Ψυχογιάννης, Καλογερόπουλος (78’ Χοτζόλι), Πεΐδης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Αργυρόπουλος, Γκαργκουλάς (54’ Λύρας), Δημητρίου, Σταματόπουλος, Αποστολίδης, Δασκαλάκης, Μακαρούνης (83’ Δ. Κορμπής), Διονυσόπουλος (63’ Γιαννόπουλος), Κοντομανωλόπουλος, Τσώνης, Θεοδωρακόπουλος.

Φωτό: Χρυσοβαλάντη Λευτάκη