Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 18:45

ΠΑΣ ΡΑΧΗ – Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 2-4: Επέστρεψε στις νίκες με... αγγλικό σκορ

Γράφτηκε από τον
ΠΑΣ ΡΑΧΗ – Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 2-4: Επέστρεψε στις νίκες με... αγγλικό σκορ

Τη δεύτερη νίκη του στο “Π. Μπαχράμης” πέτυχε το Σάββατο ο Α.Ο. Διαβολιτσίου, όπου επιβλήθηκε του ΠΑΣ Ράχη με 4-2.

Στο ίδιο γήπεδο είχε κερδίσει στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής τον Ηρακλή Καλαμάτας με 5-2 και μετά από 4 ματς, για την 8η αυτή τη φορά, νίκησε την ομάδα της Ράχης. Ετσι μετά από δύο σερί ισοπαλίες, σημείωσε την 4η νίκη του στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην πρώτη 6άδα της βαθμολογίας.
Από την άλλη ο ΠΑΣ Ράχη μετά την εκτός έδρας ισοπαλία από τον πρωτοπόρο Πανθουριακό δεν μπόρεσε να πάρει άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 11’ με τον Σπυρόπουλο, όμως στη συνέχεια βρέθηκαν πίσω στο σκορ με γκολ που σημείωσαν οι Τζιόλας στο 14’ και Κάνιστρας στο 28’. Από εκεί και μετά όμως αντέδρασαν και έφτασαν στην επικράτηση. Ο Σαραντόπουλος στο 34’ και ο Κουντάνης στο 44’ έκαναν το 2-3 και στο 89’ ο Σπυρόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 2-4.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κομπιλίρης, που είχε βοηθούς διαιτητές την Χαλκιαδάκη και τον Ταβουλαρέα.
ΠΑΣ ΡΑΧΗ: Οικονόμου, Τριανταφυλλίδης, Αντωνόπουλος, Σεντεμέντες, Σκιάς, Τζιόλας, Κάνιστρας, Μαράϊ (46’ Τόμασσεκ), Μαστρόκαλος (81’ Βράπι), Μπαλίκο-Βρυώνης, Ζωγόπουλος.
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Δελλής, Κρεμμύδας, Καντούτσης, Καπόγλης, Μουλιάτος (61’ Γκελγκέρια), Μπαλόπουλος, Σπυρόπουλος, Κουντάνης (91’ Μαναρώλης), Πατσιώτης (84’ Χρονόπουλος), Νινιός, Σαραντόπουλος (91’ Μαλιόγκας).