Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023 16:10

ΜΑΝΗ - ΜΕΘΩΝΗ 5-1: Επιασε κορυφή με την 7η σερί νίκη!

Γράφτηκε από τον
ΜΑΝΗ - ΜΕΘΩΝΗ 5-1: Επιασε κορυφή με την 7η σερί νίκη!

Την εντυπωσιακή πορεία στην Α' τοπική συνέχισε η Μάνη, καθώς νίκησε χθες στον Κάμπο και τη Μεθώνη με το ευρύ 5-1 και έπιασε κορυφή, μαζί με τον Μιλτιάδη και την Κυπαρισσία, που επίσης νίκησαν αυτή την αγωνιστική και εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι ο πρωτοπόρος Πάμισος είχε ρεπό.

Αυτή ήταν η 7η συνεχόμενη νίκη για τους Μανιάτες, που έχουν ηττηθεί μόνο στην πρεμιέρα από τον Ακρίτα Κορώνης.

Η χθεσινή νίκη ήρθε μάλιστα με ανατροπή, αφού η Μεθώνη προηγήθηκε στο 10' με πέναλτι του Μπεγέτη. Στο 16' ο Κ. Πουλάκος ισοφάρισε σε 1-1 και δύο λεπτά αργότερα ο Μπέρμπερι έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους που πέτυχαν και τρίτο γκολ στο 20, με σκόρερ αυτή τη φορά τον Μπάλα.
Στο β' μέρος η ΑΕΜ πέτυχε δύο ακόμα τέρματα και έδωσε διαστάσεις στη νίκη της. Ο Κουρούπης με πέναλτι στο 74' έκανε το 4-1 και ο Μπέρμπερι με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, διαμόρφωσε στο 86' το τελικό 5-1.
ΜΑΝΗ: Κόκκαλης, Χατζηπαναγιώτης (89' Κυριακόπουλος), Π. Πουλάκος, Γιαννής (89' Τσιλιμπέρδης), Στυλιανόπουλος, Τζανετέας (89' Ντερβίσι), Αρβανίτης (83' Σπυρόπουλος), Μπάλας, Κ. Πουλάκος, Κουρούπης (83' Φετάχου),Μπέρμπερι.
ΜΕΘΩΝΗ: Μίντζηρας, Παρασκευόπουλος, Μπίζος, Τσιμικλής, Δήμος, Τσάνε (73' Καραγλάνης), Σπαντιδέας (79' Ψυχάρης), Μεμά (46' Ζόμπολος), Τσατάς, Σαμπάνι (63' Μάραντος), Μπεγέτης (46' Παυλόγιαννης).