Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023 16:42

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 1-0: Με Θώδη ανέβηκε στην πρώτη θέση

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 1-0: Με Θώδη ανέβηκε στην πρώτη θέση

Στην κορυφή της Α’ τοπικής βρέθηκε η Κυπαρισσία μαζί με Μάνη και Μιλτιάδη μετά τη νίκη της με 1-0 επί του Τέλλου Αγρα.

Ενα γκολ του Βασίλη Θώδη λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό για την ομάδα του Τάκη Παναγόπουλου να πάρει το Τριφυλιακό ντέρμπι και να συνεχίσει την πετυχημένη της πορεία στο πρωτάθλημα.
Στον αντίποδα ο Τέλλος Αγρας μετά την ισοπαλία με τον Πανθουριακό, είχε καλή παρουσία και απέναντι σε μία ακόμη δυνατή ομάδα, χωρίς όμως αυτή τη φορά να έχει βαθμολογικό όφελος.
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν ένα σουτ του Βλαχόπουλου στο 30’ που σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ ο Αγρας απείλησε στο 33’ με εκτέλεση φάουλ του Σούλα που απέκρουσε ο Παπάς και είχε μία ακόμη καλή στιγμή με τον Λάγιο πριν το 20λεπτο.
Τελικά το σκορ άνοιξε στο 42’ όταν ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Βλαχόπουλου ο Μπούρας πήρε την κεφαλιά και ο Σαρρής απέκρουσε…
Στη συνέχεια εν μέσω σύγχυσης στην περιοχή ο Θώδης με προβολή έκανε το
1-0. Στη φάση αυτή τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας του Τέλλου Αγρα Ηλίας Σαρρής και βγήκε αλλαγή, ενώ λίγο νωρίτερα είχε αποχώρησε τραυματίας και ο Βαγγέλης Σεφεράσι.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έλεγξαν τον ρυθμό και θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ.
Στο 78’ ο Βλαχόπουλος είχε δεύτερο δοκάρι στο ματς με σουτ, με την μπάλα να χτυπά και στον Κατσαρέα.
Πέντε λεπτά αργότερα μετά από ενέργεια του Α. Γεωργιόπουλου η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Κανελλόπουλου και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι.
Ομως από τα 11 βήματα ο Κατσαρέας απέκρουσε την εκτέλεση του Θώδη και κράτησε το 1-0.
Διαιτητής ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης, με βοηθούς τους Βανικιώτη και Λιανό.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Παπάς, Μπούρας (67’ Οικονομόπουλος), Ζαφείρης, Ντιόπ, Πράνταλος, Μαλισόβας, Κύρκο (56’ Α. Γεωργιόπουλος), Γουέσλεϊ (67’ Μιτρόφ), Θώδης (88’ Τζουβάρας), Βλαχόπουλος, Σπυρόπουλος.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Σαρρής (42’λ.τρ. Κατσαρέας), Καραχάλιος, Κανελλόπουλος (77’ Νικολόπουλος), Βελλησάρης, Ανδρώνης, Σεφεράσι (43’ λ.τρ. Βάγγαλης), Βενετσανάκος, Αναστασόπουλος, Σούλα (77’ Διονυσόπουλος), Λάγιος, Σερέτης.