Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023 17:12

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 0-1: Τρίτο διπλό με Μπολούν

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 0-1: Τρίτο διπλό με Μπολούν

Ενα γκολ του Πέτρου Μπολούν στο 29’ ήταν αρκετό για τον Μιλτιάδη να πάρει τη νίκη στο χθεσινό ματς με τον Εθνικό στο Μελιγαλά (0-1).

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Πύργου προσπέρασε τον Πάμισο και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας για συγκάτοικους τη Μάνη και την Κυπαρισσία. Και όλα αυτά μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον Πάμισο στη Μεσσήνη.
Από την άλλη ο Εθνικός Μελιγαλά παρότι ουραγός κόντραρε τον Μιλτιάδη και πραγματοποίησε καλή εμφάνιση απέναντι σε μια ομάδα με αισθητά μεγαλύτερο μπάτζετ.
Ο Εθνικός απείλησε πρώτος στο ματς, στο 16’ με την εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου να φεύγει ψηλά άουτ.
Δύο λεπτά αργότερα την εκτέλεση φάουλ του Μπουτσικάκη απέκρουσε ο Δημητρέλης.
Στο 29’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ όταν μετά από ατομική ενέργεια του Αθανασόπουλου από δεξιά και σέντρα, ο Μπολούν με ωραία κεφαλιά έκανε το 0-1. Οκτώ λεπτά αργότερα το σουτ του Κατσιώλη έδιωξε ο Δημητρέλης.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Γιώργου Καλόμαλου δεν κινδύνευσε με ισοφάριση, απεναντίας είχε δύο καλές στιγμές για να σκοράρει και δεύτερο γκολ. Στο 66’ το σουτ του Σαραντόπουλου απέκρουσε σε κόρνερ ο Δημητρέλης και στο 89’ η κεφαλιά του Αθανασόπουλου έφυγε ψηλά άουτ.
Το ματς σφύριξε ο Η. Σκόρδος και βοηθοί ήταν οι Πανόπουλος και Ν. Σκόρδος.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Δημητρέλης, Διακουμάκος, Αθανασιάδης, Γεωργόπουλος (31’ λ.τρ. Λάσκαρης), Παναγιωτόπουλος, Αντώνακας (85’ Παπαγεωργίου), Α. Σπανός, Παπαδόπουλος (82’ Πρεκεζές), Ξυδιάς,
Βουρνάς (82’ Τσουμπλέκας), Τόσκα.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Κωνσταντακόπουλος, Δ. Γεωργιόπουλος (79’ Τάρλεφ), Γ. Τσόπελας, Οδεμισιώτης, Μπουτσικάκης, Πολίμος, Μπολούν (75’ Α. Χρονόπουλος), Τσιγαρίδης (88’ Αν. Τσόπελας), Κατσιώλης (88’ Σταθόπουλος), Αθανασόπουλος, Σαραντόπουλος.