Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023 11:29

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Σάββατο μεσημέρι με Παναθηναϊκό Β'

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Σάββατο μεσημέρι με Παναθηναϊκό Β'

Στην τελική ευθεία έχει εισέλθει η προετοιμασία της Καλαμάτας για το ματς με τον Παναθηναϊκό Β', με το οποίο ξεκινά ο δεύτερος γύρος στον β' όμιλο της Super League 2.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 3 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο, εκεί όπου η "Μαύρη Θύελλα" μετρά τέσσερις νίκες με Γιούχτα, Ηλιούπολη, Τυλυκράτη, Παναχαϊκή και δύο ήττες από Χανιά και Διαγόρα. Η μεσσηνιακή ομάδα προέρχεται από την ήττα στο ντέρμπι με την Καλλιθέα και δεν έχει περιθώρια για απώλειες, όντας στο -4 από την κορυφή και ο Παναθηναϊκός Β', προσφέρεται για να επιστρέψει στις επιτυχίες. Οι "πράσινοι" έχουν μόλις 9 βαθμούς σε 11 αγωνιστικές και φαίνεται ότι θα είναι από τις ομάδες που θα παλέψουν στα πλέι άουτ για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Στα θετικά ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και ο Μάκης Χάβος θα παρατάξει μεθαύριο ιδανική 11άδα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής στον β' όμιλο της SL2 έχει ως εξής:

Σάββατο

Ηλιούπολη - Ολυμπιακός Β', 3 μ.μ.
Καλαμάτα - Παναθηναϊκός Β', 3 μ.μ.

Κυριακή

Παναχαϊκή - Καλλιθέα, 3 μ.μ.
Διαγόρας Ρόδου - Γιούχτας, 5 μ.μ.

Τρίτη

Αιγάλεω - Τηλυκράτης, 3 μ.μ.
Χανιά - Ιωνικός, 5 μ.μ.


Σφυρίζει ο Γιαννουκάς

Χθες έγιναν γνωστοί και οι ορισμοί των διαιτητών. Στην Καλαμάτα θα βρεθεί ο Τάσος Γιαννουκάς από τον σύνδεσμο Δωδεκανήσου, με βοηθούς τον Γεωργακόπουλο από τον Πειραιά και Κακαφώνη από την Αθήνα, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γεωργόπουλος (Αρκαδίας).


Τα εισιτήρια

Από σήμερα θα μπορούν οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό Β'΄, τα οποία κοστίζουν από 10 έως 30 ευρώ. Ο τρόπος διάθεσης σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ είναι: "Από τα γραφεία της ΠΑΕ την Πέμπτη 14/12 και Παρασκευή 15/12 ώρες 09.00-17.00 και από τα εκδοτήρια του Σταδίου την ημέρα του αγώνα 2 ώρες πριν την προκαθορισμένη έναρξη του αγώνα.
Τιμές Εισιτηρίων: Θύρα VVIP:30 ευρώ, Θύρα 2 VIP1/Θύρα 2 VIP1: 15 ευρώ, Θύρα 2 ΤΜΗΜΑ Α/ΤΜΗΜΑ Β/ Θύρα 4 / Θύρα 1: 10 ευρώ. Από σήμερα μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριό σας online: https://www.fckalamata.gr/eisitiria/ Υπενθυμίζουμε ότι σε κομμάτι της ΘΥΡΑΣ 1, θα λειτουργήσει η Οικογενειακή Κερκίδα – One Family όπου με την αγορά τους ενός εισιτηρίου των 10 ευρώ εισέρχονται στο γήπεδο γονείς και παιδιά έως 12 ετών", καταλήγει η ανακοίνωση.