Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023 17:44

13άρι.... με "Μαύρη Θύελλα" ο Κάτσε!

Γράφτηκε από τον
13άρι.... με "Μαύρη Θύελλα" ο Κάτσε!

Η “Μαύρη Θύελλα” θα γίνει ο 13ος σταθμός στην καριέρα του Εργκους Κάτσε.

Ο 30χρονος διεθνής Αλβανός μέσος αποχώρησε από τη Μυτιλήνη και τον Αιολικό και βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Καλαμάτα, προκειμένου να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους, που του πρότεινε ο πρόεδρος Γιώργος Πρασσάς.
Ο Κάτσε αποτελεί το δεύτερο χειμερινό απόκτημα, μετά τον Βραζιλιάνο εξτρέμ Ελιβέλντο Ριμπέιρο Ντάντας και έρχεται για να καλύψει τη θέση του αμυντικού χαφ. Θέση στην οποία αγωνίζεται και ο Χοσέ Κάνιας, που όπως και ο Κάτσε έχει συνδέσει το όνομά του στην Ελλάδα με τον ΠΑΟΚ. Το νέο απόκτημα της Καλαμάτας έχει φορέσει και τη φανέλα του Αρη, ενώ έχει αγωνιστεί και στον Παναθηναϊκό!
Στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί επίσης σε Αναγέννηση Επανομής, Λάρισα, Βέροια, Παναιτωλικό, Βόλο και Αιολικό, από τον οποίο τον απέκτησε η Καλαμάτα. Ακόμα έχει παίξει στην Τσεχία με τα χρώματα της Βικτόρια Πλζεν, στην Αλβανία με την Παρτιζάνι και στη Λιθουανία με την Πανεβέζις. Ο Κάτσε έχει γεννηθεί στις 8 Ιουλίου του 1993 στην Κορυτσά και έχει χριστεί 25 φορές διεθνής με την χώρα του και στην Καλαμάτα ποντάρουν στην εμπειρία του.
Η ανακοίνωση για τη συμφωνία με τον Κάτσε αναφέρει: “Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Έργκους Κάτσε. Είναι διεθνής Αλβανός ποδοσφαιριστής (8/7/1993) ο οποίος έχει πλούσιο βιογραφικό με καριέρα σε υψηλό επίπεδο.
Ξεκίνησε την σταδιοδρομία του από τον ΠΑΟΚ στον οποίο είχε 113 συμμετοχές και 7 γκολ, ενώ είχε και δυο εμφανίσεις στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Το 2017 μεταγράφηκε στην Βικτώρια Πλζεν, ενώ την διετία 2018-19 αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό όπου είχε 30 συμμετοχές και δύο γκολ. Ακολούθησαν την περίοδο 19-20 η Λάρισα, 20-21 ο ΑΡΗΣ όπου είχε 12 συμμετοχές, Πανεβέζις, Βόλος, Παναιτωλικός, πρόπερσι η Παρτιζάνι και πέρυσι η Βέροια.
Φέτος φόρεσε τη φανέλα του Αιολικού, όπου είχε επτά εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και μια στο κύπελλο.
Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την Μαύρη Θύελλα να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ”.
Αγωνιστικά, η Καλαμάτα θα ολοκληρώσει αύριο την προετοιμασία της για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Β’ (3 μ.μ.) και εν συνεχεία ο Μάκης Χάβος θα ανακοινώσει την αποστολή.