Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 18:10

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 5-0: Ανετο τρίποντο με ωραίο ποδόσφαιρο

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 5-0: Ανετο τρίποντο με ωραίο ποδόσφαιρο

Ανετη επικράτηση το Σάββατο για τον Πανθουριακό που επιβλήθηκε με 5-0 του Ολυμπιακού Ανάληψης στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, στον τελευταίο αγώνα του 2023.

Η ομάδα του Τάκη Σακελλαρόπουλου με αυτή τη νίκη διατηρήθηκε ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, τέσσερις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.
Η ομάδα της Θουρίας επέστρεψε έτσι στις νίκες, μετά την ισοπαλία της περασμένης εβδομάδας στην Κυπαρισσία.
Από την άλλη ο Ολυμπιακός Ανάληψης ηττήθηκε μετά από δύο σερί νίκες, ήταν ένα ματς όμως που είχε υψηλό βαθμό δυσκολίας και η ήττα μπορεί να χαρακτηριστεί “εντός προγράμματος”.
Ο Πανθουριακός μπήκε δυνατά στην προχθεσινή αναμέτρηση, “καθάρισε” την υπόθεση νίκη από το πρώτο μέρος όταν και προηγήθηκε με 3-0, ενώ είχε πέντε διαφορετικούς σκόρερ.
Το σκορ άνοιξε στο 20’ ο Νικολόπουλος όταν μετά από λάθος του τερματοφύλακα με πλασέ έκανε το 1-0 και επτά λεπτά αργότερα ο Γιαννακόπουλος έγραψε το 2-0 με πλασέ μετά από πάσα του Ζαχαρόπουλου. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο πρώτος σκόρερ του Πανθουριακού στο πρωτάθλημα, ο Γιάννης Κουτσουρόπουλος έκανε το 3-0 με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Βασιλόπουλου.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν τυπική υποχρέωση, μιας και ο νικητής είχε κριθεί, με τους γηπεδούχους να σημειώνουν άλλα δύο τέρματα.
Στο 54’ έγινε το 4-0 όταν μετά από ατομική ενέργεια ο Γεωργουλέας έβγαλε τη σέντρα και ο Αλεξανδρόπουλος με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το σκορ έκλεισε ο Αντεμάι στο 86’ με σουτ για το 5-0.
Το ματς σφύριξε ο Πλακογιάννης, με βοηθούς τους Γεωργαντά και Λουκά.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κυριακόπουλος, Γιαννακόπουλος (65’ Σεντεμέντες), Καραχάλιος, Πιτσιλής, Νικολόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Βασιλόπουλος (65’ Αντεμάι), Ζαραφέτας, Γεωργουλέας, Κουτσουρόπουλος, Αλεξανδρόπουλος (65’ Γαλανόπουλος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Πλιός, Δημητρίου, Λύρας, Σταματόπουλος, Αποστολίδης, Δασκαλάκης, Μακαρούνης, Θεοδωρακόπουλος, Θεοδοσόπουλος (70’ Αθανασόπουλος), Γιαννόπουλος (46’ Τσώνης), Κοντομανωλόπουλος.