Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2024 15:36

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 1-1: Μοιρασιά στο ντέρμπι

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 1-1: Μοιρασιά στο ντέρμπι

Γκολ (1-1) και βαθμούς μοιράστηκαν χθες στον Κάμπο, η Α.Ε. Μάνης και ο Πανθουριακός, στο ντέρμπι κορυφής της 12ης αγωνιστικής στην Α' τοπική.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 8' με τον πρώην παίκτη της ΑΕΜ Κλέαρχο Αλεξανδρόπουλο, αλλά η ΑΕΜ ισοφάρισε στο 50' με τον Πέτρο Σπυρέα.
Θα μπορούσε να το είχε κάνει από το πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Παναγιώτης Μπεσσής απέκρουσε το πέναλτι του Κυριάκου Πουλάκου. Αμφότερες οι ομάδες αγωνίστηκαν με πολλές απουσίες, αλλά τα έδωσαν όλα για τη νίκη.
Αυτή ήταν η πρώτη ισοπαλία στο πρωτάθλημα για τη Μάνη και διέκοψε το εντυπωσιακό σερί των 9 ηττών. Η ΑΕΜ παραμένει πάντως στην κορυφή της Α' τοπικής, έχοντας πλέον συγκάτοικο το Μιλτιάδη που νίκησε τη Ράχη.
Ο Πανθουριακός απέχει τρεις βαθμούς από την πρώτη θέση, αλλά έγινε η πρώτη ομάδα που έφυγε φέτος με βαθμολογικό όφελος από τον Κάμπο.
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Κόκκαλης, Σπυρέας, Π. Πουλάκος, Γιαννής, Στυλιανόπουλος, Τζανετέας, Αρβανίτης, Μελενικιώτης, Κυρ. Πουλάκος (80' Στραβάκος), Σπυρόπουλος (75' Χατζηπαναγιώτης), Μουλιάτος.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Mπεσσής, Γιαννακόπουλος, Νικολόπουλος, Καρύδης, Κουτσουρόπουλος, Αντεμάι, Γαλανόπουλος, Ζαραφέτας (70' Σερπάνος), Αλεξανδρόπουλος, Πιτσιλής (78' Γεωργουλέας), Ζαχαρόπουλος.