Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2024 16:05

ΡΑΧΗ - ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 0-1: Διπλό κορυφής με Τσουλάκο σε επεισοδιακό παιχνίδι

Γράφτηκε από τον
ΡΑΧΗ - ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 0-1: Διπλό κορυφής με Τσουλάκο σε επεισοδιακό παιχνίδι

Με γκολ του νεοαποκτηθέντα Σταύρου Τσουλάκου στο 40', ο Μιλτιάδης έκαμψε χθες με 1-0 αντίσταση της Ράχης και ανέβηκε στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα της Α' τοπικής, όπου συγκατοικεί με την Α.Ε. Μάνης.

Η τελευταία αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Πανθουριακό και έτσι ο Μιλτιάδης με το διπλό στο "Π. Μπαχράμης" την έπιασε στη βαθμολογία.
Η ομάδα του Πύργου Τριφυλίας έχασε πάντως τον Κατσιώλη, που υπέστη εξάρθρωση ώμου στο 85ο λεπτό και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Το ματς διεκόπη για κάποια λεπτά και κατά τη διάρκεια της διακοπής, ο ρέφερι Ηλίας Νικολόπουλος έδειξε τρεις κόκκινες κάρτες! Απέβαλλε τον Βράπι της Ράχης και τους Πολίμο, Καντούτση του Μιλτιάδη για απώθηση αντιπάλου.
Ετσι οι πρωτοπόροι πήραν μεν το τρίποντο, αλλά έχασαν και τρεις παίκτες (ένας τραυματίας και δύο αποβολές).
Η Ράχη, που είχε πολλές απουσίες, προσπάθησε να φανεί ανταγωνιστική, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα από έναν ανώτερο αντίπαλο.
ΡΑΧΗ: Tσέλα, Μάλι (73' Γεωργιόπουλος), Βράπι,, Κιόρρι, Σκιάς, Τζιόλας, Τόμασεκ, Μπέγκα, Μαστρόκαλος, Μαράι, Ζωγόπουλος.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Κωνσταντακόπουλος, Γεωργιόπουλος, Τσόπελας, Καντούτσης, Μπουτσικάκης, Πολίμος, Τσιγαρίδης (82' Αναστ. Τσόπελας, 85' Σταθόπουλος), Κατσιώλης (85' λ.τρ. Οδεμισιώτης), Αθανασόπουλος, Τσουλάκος (63' Σαραντόπουλος), Μπολούν.