Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 11:49

ΡΑΧΗ: Ενίσχυση στην επίθεση με Γιαννόπουλο και Πάνου

Γράφτηκε από τον
ΡΑΧΗ: Ενίσχυση στην επίθεση με Γιαννόπουλο και Πάνου

Σε δύο μεταγραφές προχώρησε η Ράχη ενισχύοντας την επιθετική της γραμμή.

Συγκεκριμένα απέκτησε τον επιθετικό Χάρη Γιαννόπουλο (φωτό) που έπαιζε με τη Μύκονο στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και ο οποίος επιστρέφει στους “κανονιέρηδες”.
Ακόμη αποκτήθηκε ο 22χρονος μεσοεπιθετικός Βαγγέλης Πάνου από τον Εθνικό Μελιγαλά.
Η ανακοίνωση για τον Γιαννόπουλο αναφέρει:
“Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιστροφή ενός "δικού" μας παιδιού στο δυναμικό του Π.Α.Σ. Ράχη, που ήταν παρών από την πρώτη μέρα της δημιουργίας του συλλόγου μας.
Ο λόγος για τον 20χρονο ακραίο επιθετικό, Χάρη Γιαννόπουλο (19 συμ./9 γκολ), ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με την φανέλα της Α.Ε. Μυκόνου στον 3ο Όμιλο της Γ' Εθνικής.
Πρόκειται για μια μεταγραφική επιτυχία για την ομάδα μας, καθώς το ενδιαφέρον για τον αριστεροπόδαρο άσο ήταν τεράστιο, όμως ο ίδιος προτίμησε να... κλείσει τα αυτιά του στις σειρήνες και να ενισχύσει τους "κανονιέρηδες" στην συνέχεια του πρωταθλήματος της Α' τοπικής.
Χάρη, καλωσόρισες πίσω στο ποδοσφαιρικό σπίτι σου!”.
Στον αντίποδα αποχώρησαν από την καλαματιανή ομάδα οι έμπειροι ποδοσφαιριστές Γιάννης Σεντεμέντες και Φάνης Κάνιστρας.
Η Ράχη πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό την περασμένη Κυριακή στη Σπερχογεία επί της ομώνυμης ομάδας, με το οποίο ανέβηκε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Επόμενος αγώνας είναι στο “Π. Μπαχράμης” το Σάββατο απέναντι στη Μεθώνη, όπου θα προσπαθήσει να πάρει την πρώτη εντός έδρας νίκη της.