Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 16:25

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 3-1: Ηττα μετά από 3,5 μήνες για τους φιλοξενούμενους!

Γράφτηκε από τον
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 3-1: Ηττα μετά από 3,5 μήνες για τους φιλοξενούμενους!

 

Την νίκη της 14ης αγωνιστικής στην Α’ τοπική πέτυχε ο Ηρακλής Καλαμάτας που επιβλήθηκε με 3-1 του Πανθουριακού και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Η ομάδα του Αρη Γαλανόπουλου με το τρίποντο αυτό βρέθηκε ξανά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.
Από την άλλη ο Πανθουριακός φαίνεται πως είχε μείνει στο διπλό που πήρε την περασμένη Τετάρτη επί του Μιλτιάδη για το Κύπελλο, δεν έπιασε καλή απόδοση και γνώρισε τη δεύτερη ήττα στη σεζόν.
Ετσι είναι πλέον στην 5η θέση, απέχει έξι βαθμούς από την κορυφή και την προσεχή αγωνιστική θα μείνει κι άλλο πίσω στη βαθμολογία μιας και θα κάνει το ρεπό του.
Η ομάδα της Θουρίας ηττήθηκε ύστερα από 11 αγωνιστικές (7 νίκες και 4 ισοπαλίες) και μετά από 3,5 μήνες και την ήττα στις αρχές Οκτωβρίου από τον Μιλτιάδη!

Προβάδισμα με Μιχαλόπουλο, Δαρσακλή

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 15’ με ωραία εκτέλεση φάουλ του Μιχαλόπουλου, με το 1-0 να είναι σκορ ημιχρόνου.
Στο ξεκίνημα του δευτέρου ο Καρύδης με πλασέ σημάδεψε το δοκάρι.
Στο 53’ οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0 σε αντεπίθεση, με τον Φυκούρα να βρίσκει τον Δαρσακλή που με πλασέ σκόραρε.

Μείωσε ο Πιτσιλής

Ο Πανθουριακός ξαναμπήκε στο παιχνίδι στο 65’ με τον Πιτσιλή να γράφει το 2-1 με σουτ έξω από την περιοχή.
Μετά από πέντε λεπτά η σέντρα σουτ του Αλεξανδρόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι του Αλάμαρα.

Και τρίτο γκολ με Φυκούρα

Οι “κυανόλευκοι” εκμεταλλεύτηκαν τα κενά στην άμυνα του Πανθουριακού και έκαναν το 3-1 στο 78’ με τον Φυκούρα να κάνει έξοχη ενέργεια από δεξιά και με διαγώνιο σουτ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
Διαιτητής ήταν ο Μπαρδής και βοηθοί οι Η. Μπουρίκας και Ταβουλαρέας.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αλάμαρας, Τζάνες, Κοσμόπουλος, Αντ. Κωνσταντόπουλος, Βαϊτσης, Χριστόπουλος, Λύρας, Φυκούρας (90’ Μπρακούλιας), Ψωρομύτης, Μιχαλόπουλος (87’ Μαρίνος), Δαρσακλής (75’ Κορδόνης).
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κυριακόπουλος, Πλατάνας (70’ Γεωργουλέας), Καραχάλιος, Πιτσιλής, Νικολόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Βασιλόπουλος, Ζαραφέτας, Αλεξανδρόπουλος, Γαλανόπουλος (46’ Καρύδης), Κουτσουρόπουλος (46’ Αντεμάι).