Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 16:56

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΠΑΜΙΣΟΣ 0-0: Δεν -Χ-άρηκε κανείς

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΠΑΜΙΣΟΣ 0-0: Δεν -Χ-άρηκε κανείς

Δίχως νικητή, αλλά και γκολ ολοκληρώθηκε το ντέρμπι κορυφής της 14ης αγωνιστικής στην Α' τοπική.

Κυπαρισσία και Πάμισος έμειναν στο 0-0 και είδαν τη διαφορά από την κορυφή να αυξάνεται. Οι γηπεδούχοι απέχουν πλέον πέντε βαθμούς από Μάνη και Μιλτιάδη, που συνέχισαν με επιβλητικές νίκες, ενώ ο Πάμισος είναι στο -4. Ως εκ τούτου καμία ομάδα δεν χάρηκε από την ισοπαλία.

Οι δύο μονομάχοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, γνωρίζοντας ότι ο Μιλτιάδης έχει κερδίσει τον Ολυμπιακό Ανάληψης, ενώ η Μάνη που αγωνιζόταν την ίδια ώρα, ήταν το φαβορί με τον Εθνικό Μελιγαλά και επιβεβαίωσε αυτό τον τίτλο. Ετσι Κυπαρισσία και Πάμισος πάλεψαν για τη νίκη, αλλά οι Παππάς και Τόσκα, όποτε χρειάστηκε κράτησαν ανέπαφη την εστία τους και το 0-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε.

Η Κυπαρισσία έχει μπροστά της το δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Ακρίτα Κορώνης, ενώ ο Πάμισος θα υποδεχτεί τη Μάνη στο μεγάλο ντέρμπι της 15ης στροφής.
To ματς διαιτήτευσε ο Κομπιλίρης με βοηθούς τους Λουκά και Γεωργαντά.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Παππάς, Οικονομόπουλος, Zαφείρης, Μπούνας, Ντιόπ, Πράνταλος, Σπυρόπουλος, Κύρκος (49' Γεωργιόπουλος), Μιτρόφ (50' Ντζουβάρας), Θώδης, Βλαχόπουλος (94' Καραβούλιας).
ΠΑΜΙΣΟΣ: Τόσκα, Αριστομενόπουλος, Σταματελόπουλος, Φιλόπουλος, Κλ. Ντίσα (90' Αλ. Ντίσα), Υμεράσι, Τιμπλαλέξης, Δεμπεγιώτης (59' Κόντο) Κοντομανωλόπουλος (46' Πετρουλάκης), Παπαδόπουλος (90' Κράκουλι), Ευστ. Βλάχος (76' Μπορχάν).