Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 18:16

ΜΕΘΩΝΗ – Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 3-1: Τρίτη σερί νίκη

Γράφτηκε από τον
ΜΕΘΩΝΗ – Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 3-1: Τρίτη σερί νίκη

Την 3η συνεχόμενη νίκη της σημείωσε το Σάββατο στην έδρα της η Μεθώνη που κέρδισε με 3-1 τον Α.Ο. Διαβολιτσίου.

Η ομάδα της Μεθώνης μετά τις εκτός έδρας νίκες επί του Ακρίτα Κορώνης με 3-1 και του ΠΑΣ Ράχη, τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές, προχθές πρόσθεσε άλλη μία, αυτή τη φορά στην έδρα της, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο τον τελευταίο καιρό.
Από την άλλη, η ομάδα του Διαβολιτσίου δεν μπόρεσε να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, παρά τις προσπάθειες των παικτών στη διάρκεια του 90λεπτου. Ισοφάρισε προσωρινά 5 λεπτά μετά το γκολ που δέχτηκε, είχε χαμένο πέναλτι με τον Πατσιώτη (81’ απέκρουσε ο Οικονομόπουλος) και δοκάρι ώστε να φύγει από τη Μεθώνη με κάποιο θετικό αποτέλεσμα.
Το σκορ άνοιξε στο 32’ ο Σαμπάνι και στο 37’ ο Κουντάνης ισοφάρισε σε 1-1. Δύο λεπτά μετά την έναρξη του β’ μέρους, ο Τσάνε πέτυχε το 2-1 και στο 75’ ο Μάραντος διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αράπης, που είχε βοηθούς διαιτητές τους Τσοπανάκη, Λουκά.
ΜΕΘΩΝΗ: Οικονομόπουλος, Παρασκευόπουλος, Τσιμικλής, Δήμος, Τσάνε (62’ Παυλόγιαννης), Σπαντιδέας, Μάραντος, Μεμά (89’ Καραγλάνης), Ζόμπολος, Σαμπάνι, Μπεγέτης.
ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Ανδρουτσόπουλος, Αναστασίου (51’ Σαραντόπουλος), Γκελγκέρια (69’ Ντελής), Γκότσης, Καπόγλης, Μπαλόπουλος, Σπυρόπουλος, Κουντάνης, Πατσιώτης, Νινιός (69’ Μωραγιάννης), Κρεμμύδας.