Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2024 17:18

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ξεκίνησε η πώληση των εισιτηρίων για τη Φερεντσβάρος

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ξεκίνησε η πώληση των εισιτηρίων για τη Φερεντσβάρος

Ξεκίνησε από σήμερα (6/2) μέσω διαδικτύου και θα συνεχιστεί την Πέμπτη (8/2) (και) από τα εκδοτήρια η διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φερεντσβάρος στις 15 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο των πλέι οφ των «16» του Conference League.

Οι τιμές τους εκκινούν από 15 ευρώ. Να υπογραμμιστεί ότι ο αγώνας με την ουγγρική ομάδα θα είναι ο πρώτος με φιλάθλους για τον πειραϊκό σύλλογο στο «Γ. Καραϊσκάκης» μετά από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στις 5 Νοεμβρίου. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τιμωρηθεί -μεταξύ άλλων- από τον αθλητικό δικαστή, απόφαση που δεν άλλαξε στην Επιτροπή Εφέσεων, με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Τη μία την εξέτισαν και απομένει η δεύτερη (με τον Αστέρα Τρίπολης) στις 25 Φεβρουαρίου, ενώ εκκρεμεί η απόφαση του CAS όπου έχουν προσφύγει.

Η ανακοίνωση: 

«H ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον αγώνα των Playoffs του UEFA Europa Conference League απέναντι στη Ferencváros που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» την Πέμπτη 15/02 και ώρα 19:45, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής: Εισιτήρια θα διατεθούν μέσω Internet (www.olympiacos.org) από Τρίτη 06/02 από τις 17:00 έως την εξάντλησή τους».