Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024 12:34

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Ανετα διπλά με Κεφαλλονιά/ Ιθάκη

Γράφτηκε από τον
ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Ανετα διπλά με Κεφαλλονιά/ Ιθάκη

Δύο άνετες νίκες πανηγύρισαν χθες στο γήπεδο της Σκάλας στην Κεφαλλονιά, οι μικτές ομάδες της Μεσσηνίας, που προπονεί ο Θανάσης Τσούκλερης, με συνεργάτη τον Γιώργο Πατρίκη.

Η Κ14 επικράτησε με το εντυπωσιακό 8-0 και η Κ16 με 2-0, κόντρα στις αντίστοιχες ομάδες της Κεφαλλονιάς/ Ιθάκης.
Αμφότερα τα ματς εντάσσονταν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πανελληνίων πρωταθλημάτων προεπιλογής εθνικών ομάδων της ΕΠΟ. Για την Κ14 ήταν η τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, καθώς έχει κερδίσει ακόμα την Ηλεία εκτός και την Κεφαλλονιά/ Ιθάκη εντός έδρας.
Η Κ16 πήρε την πρώτη νίκη, μετά την ήττα από την Ηλεία και την ισοπαλία με την Κεφαλλονιά στην Καλαμάτα.
Να σημειωθεί ότι εκκρεμούν για τη Μεσσηνία τα εντός έδρας ματς με τη Ζάκυνθο για την 3η αγωνιστική, που αναβλήθηκαν την περασμένη εβδομάδα και αναμένεται να διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα.
Οσον αφορά τα χθεσινά ματς, η Κ14 έκανε.. περίπατο και σταμάτησε στα οχτώ γκολ (το ημίχρονο ήταν 0-5).
Από δύο γκολ σημείωσαν οι Μανιάτης, Ανδρινόπουλος, Παπαγεωργόπουλος και από ένα οι Μητσέας, Σκιαδόπουλος
Κ14 ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Αντωνόπουλος, Γιαννακόπουλος (41’ Διαμαντόπουλος), Παπαχριστοφίλου, Σπυρόπουλος (55’ Αργυρόπουλος), Χάντζος (41’ Βερράρος) Γιαννόπουλος, Χρυσοβέργης (55’ Μάρκος) Δημητρίου (41’Παπαγεωργόπουλος) Ανδρινόπουλος, Μανιάτης, Μητσέας.
Η Κ16 άνοιξε το σκορ στο 40’ με υπέροχο σουτ του Γιαμαρέλου από τα 30 μέτρα και διπλασίασε τα τέρματα στο 65’ με πλασέ του Σταθόπουλου. Η μεσσηνιακή ομάδα είχε και δύο δοκάρια με Νικολόπουλο και Ζαχαριά.
Κ16 ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Πλιός, Γιαμαρέλος, Μπούνας, Σεντεμέντες, Κάτσος, Σταθόπουλος, Νικολόπουλος (70’ Μαντζούνης), Γκερασίμ (80’ Μαθιός), Τόλιας (80’ Δημόπουλος) Ζαχαριάς, Λυμπερόπουλος.
Την αποστολή στην Κεφαλλονιά συνόδευσαν ο φροντιστής Κώστας Ζαφειρίου και από πλευράς ΕΠΣΜ, οι Ηλίας Αλεξανδρόπουλος και Αγγελος Γεωργόπουλος.