Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2024 16:24

Εκοψε πίτα η ΑΕΚ Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Εκοψε πίτα η ΑΕΚ Καλαμάτας

Σε μια λιτή εκδήλωση που έμοιαζε περισσότερο με οικογενειακή συγκέντρωση, η ΑΕΚ Καλαμάτα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της τη Δευτέρα το βράδυ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην καφετέρια που διατηρεί στο κέντρο της Καλαμάτας, ο παράγοντας της κιτρινόμαυρης ομάδας Αιμίλιος Νταουτάκης.
Ο έμπειρος παράγοντας μαζί με τον Λυκούργο Καρολεμέα, με τον οποίο ασχολούνται με τα διοικητικά θέματα της ΑΕΚ και τους Παναγιώτη Λαδά και Σταύρο Μπαρούνη, που έχουν αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας, υποδέχθηκαν στην αίθουσα τους ποδοσφαιριστές, που απαρτίζουν το έμψυχο δυναμικό, αλλά και τα νέα πρόσωπα, που αποκτήθηκαν το τελευταίο διάστημα.

Οι Νταουτάκης και Καρολεμέας πριν την κοπή της πίτας ευχήθηκαν σε όλους να έχουν μια καλή χρονιά με υγεία και η ΑΕΚ να μπορέσει σιγά-σιγά να επιστρέψει πιο δυνατή και ανταγωνιστική στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Μεσσηνίας. Ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Λαδάς ήταν ο τυχερός της βασιλόπιτας καθώς το έτυχε το φλουρί.

Τα νέα αποκτήματα

Το περασμένο καλοκαίρι ξεκίνησε μια προσπάθεια ώστε η ΑΕΚ να ξαναδημιουργηθεί από την αρχή, αρχικά να συμμετάσχει και πάλι στα τοπικά πρωταθλήματα, ξεκινώντας από τη Γ’ κατηγορία και σιγά-σιγά να μπουν οι βάσεις για τη δημιουργία μιας ομάδα που θα μπορεί τα επόμενα χρόνια να διεκδικεί στόχος.
Ετσι η ομάδα για να παραμείνει σε καλό αγωνιστικό ρυθμό έπρεπε να ενισχύσει το μικρό έμψυχο δυναμικό της και τις τελευταίες ημέρες αποκτήθηκαν 9 ποδοσφαιριστές, νεαροί, αλλά και έμπειροι. Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Στέλιος Χρεββατόπουλος 22 ετών αμυντικός μέσος, Γιώργος Τσάμπρας 38 ετών αμυντικός μέσος, Δημήτρης Ορφανός 19 ετών μεσοεπιθετικός, Βασίλης Ντοχάς 36 ετών επιθετικός Δημήτρης Αγγλούπας 33 ετών μέσος, οι αμυντικοί Σπύρος Αντωνέας, Δημήτρης Δρακόπουλος, Μπάμπης Γιαννούλης και ο Νίκος Μητρόπουλος επιθετικός. Να σημειωθεί ότι ο Μητρόπουλος στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παπαφλέσσα Χώρας για την 13η αγωνιστική, αν και είχε κάνει μία προπόνηση, έκανε την πρώτη του συμμετοχή, όπου αγωνίστηκε για μισή ώρα σχεδόν και σε αυτό το διάστημα κατάφερε να κερδίσει πέναλτι, την αποβολή του τερματοφύλακα και να σκοράρει. Με την παρουσία του έδειξε πως είναι σε θέση να προσφέρει σημαντική βοήθεια στην ομάδα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.