Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024 13:21

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Διαμαρτύρεται για τη διαιτησία με Κορώνη

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Διαμαρτύρεται για τη διαιτησία με Κορώνη

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία του κυριακάτικου αγώνα με την Κορώνη εξέδωσε ο Εθνικός Μελιγαλά.

Η ομάδα του Μελιγαλά διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του κ. Νικολόπουλου, εστιάζοντας ιδιαίτερα στη φάση της ισοφάρισης της Κορώνης, θεωρώντας πως το γκολ έπρεπε να ακυρωθεί.
Η ανακοίνωση που απευθύνεται στην ΕΠΣ Μεσσηνίας και την επιτροπή διαιτησίας αναφέρει:
“Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας σε έκτακτη συνεδρίαση του την 11/2/2024 μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα Εθνικός Μελιγαλά – Ακρίτας Κορώνης στο γήπεδο Μελιγαλά βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση (για πρώτη φορά) να καταγγείλει τον διαιτητή του αγώνα Νικολόπουλο Ηλία για την κακή του διαιτησία, κάνοντας αρκετά λάθη εις βάρος της ομάδας μας με το αποκορύφωμα την κατακύρωση του τέρματος της ισοφάρισης στο 70ο λεπτό, το οποίο προήλθε από φάουλ του αντιπάλου (χέρι εντός περιοχής από τον ποδοσφαιριστή που πέτυχε και το τέρμα).
Το οποίο λογικά θα πρέπει να το είδαν και ο διαιτητής και ο Β’ επόπτης (αυτός είναι ο ρόλος τους σε ένα αγώνα) και για τον οποίο διαιτητή υπήρχαν παράπονα και για την προηγούμενη αγωνιστική στο Μελιγαλά με τον Πανθουριακό και για το οποίο προτιμήσαμε να μην ανακοινώσουμε τίποτε παρόλο που χάσαμε.
Δεν ζητάμε την εύνοια από την διαιτησία, αλλά θέλουμε να υπάρχει αντικειμενικότητα και σεβασμός προς την ομάδα μας η οποία έχει μια μεγάλη ιστορία στο Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο. Ας μην κοιτάνε την βαθμολογική μας θέση και ειδικά στους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται για κάτι καλύτερο. Πιστεύουμε ότι ο παρατηρητής διαιτησίας να είδε τα γενόμενα, εκτός αν εμείς διοίκηση και φίλαθλοι ήμασταν σε άλλο γήπεδο. Καλό είναι οι παρατηρητές που ορίζονται να βλέπουν τα πραγματικά γεγονότα ενός αγώνα και να σας τα μεταφέρουν όπως γίνονται”.
Ο Εθνικός μετά από 18 αγωνιστικές είναι ουραγός με μόλις 5 βαθμούς και απέχει επτά από την 13η θέση που οδηγεί στη σωτηρία. Το επόμενο ματς των “κυανολεύκων” είναι ιδιαίτερα κρίσιμο μιας και παίζουν στην Καλαμάτα με τη Ράχη το Σάββατο.