Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 15:46

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΠΑΜΙΣΟΣ 3-0: Τον έστησε σε μια... γωνιά!

Γράφτηκε από τον
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΠΑΜΙΣΟΣ 3-0: Τον έστησε σε μια... γωνιά!

Συνεχίζει τις υψηλές του... πτήσεις ο Ακρίτας!

Πραγματοποιώντας μια απόλυτα σοβαρή και πειστική εμφάνιση, η ομάδα της Κορώνης έριξε στο “καναβάτσο” με 3-0 τον Πάμισο Μεσσήνης για την 19η αγωνιστική της Α' τοπικής και ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενη την εντός έδρας ήττα του ΑΟ Μεθώνης από τον πρωτοπόρο Μιλτιάδη.

Αυτή ήταν η τέταρτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα για το σύνολο του Παναγιώτη Δρούγα, ενώ το αξιοσημείωτο είναι ό,τι και τα τρία γκολ των νικητών προήλθαν από στημένες φάσεις που ξεκίνησαν από τα πόδια του 29χρονου Πόντιου μεσοεπιθετικού, Παύλου Πεΐδη!
Από την άλλη, ο Πάμισος υπέστη δεύτερη σερί ήττα και υποχώρησε στην 3η θέση, βλέποντας τον ΑΟ Κυπαρισσίας να τον προσπερνά. Ο Πεΐδης με εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά στο 14' έφερε την μπάλα στην “καρδιά” της άμυνας και ο Ρουμελιώτης με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Μάλιστα, πριν καν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο τέρματα διαφορά.

Συγκεκριμένα, στο 28' ο Πεΐδης εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση δεξιά, η μπάλα έμεινε “ζωντανή” μέσα στην περιοχή και ο Φέστας που είχε προωθηθεί με κοντινό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα, γράφοντας το 2-0 εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών.
Ο Ρουμελιώτης στο 72' με προβολή μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Πεΐδης αυτή την φορά από τα αριστερά, έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι. 
Η έκβαση της αναμέτρησης έδωσε την δυνατότητα στον Παναγιώτη Δρούγα να δώσει χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς Εμμάνουελ Τσελάι, Κώστα Λαμπρόπουλο (16 ετών) και Άγγελο Χοτζόλι (17 ετών).
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Βαρβεράκης, Παναγιωτόπουλος, Κουτσουμπός, Φέστας, Μουτζούρης, Τσάνι (89′ Σαρέλας), Πεΐδης, Παπαθεοδώρου (89' Λαμπρόπουλος), Ψυχογιάννης (75' Τσελάι), Ρουμελιώτης (85' Χοτζόλι), Καλογερόπουλος.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Τρακάκης, Αριστομενόπουλος, Σταματελόπουλος, Κ. Ντίσα, Αλ. Ντίσα (80' Κράκουλι), Υμεράσι, Δεμπεγιώτης, Μπορχάν (46' Πετρουλάκης), Κόντο (85' Αθανασόπουλος), Παπαδόπουλος (80′ Ευθ. Βλάχος), Ευσ. Βλάχος (67′ Κοντομανωλόπουλος).

Φωτό: Χρυσοβαλάντη Λευτάκη