Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 16:41

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ 2-1: Νίκη με ανατροπή και δεύτερη θέση

Γράφτηκε από τον

Τη νίκη με ανατροπή στο σκορ πήρε η Κυπαρισσία που νίκησε χθες εντός έδρας τη Θύελλα Χαρακοπιού με 2-1 και πλέον βρίσκεται μόνη στη 2η θέση της βαθμολογίας στην Α’ τοπική.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με τη συμπλήρωση του 10λεπτου, όμως κατάφεραν να αντιδράσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα και να φτάσουν στη νίκη με δύο γκολ που σημείωσαν σχεδόν με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα. Η Θύελλα που σε κάθε αγώνα προσπαθεί να πάρει το καλύτερο αποτέλεσμα άνοιξε νωρίς το σκορ με σουτ του Γουρνά (10’), από τη μικρή περιοχή, όμως δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμα. Λίγο μετά το προβάδισμα της είχε καλή ευκαιρία με τον Πανταζή, όπως και στο δεύτερο 45λεπτο με τον Ηλιόπουλο, αλλά δεν τις αξιοποίησε.
Η Κυπαρισσία, μετά το 1-0 έβγαλες αντίδραση και απάντησε με δύο γκολ, που αποδείχθηκαν αρκετά ώστε να φτάσει στη νίκη. Ο Μαλισόβας στο 22’ και ο Σπυρόπουλος στο 34’ διαμόρφωσαν το τελικό 2-1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αράπης που είχε βοηθούς διαιτητές την Χαλκιαδάκη και τον Ταβουλαρέα.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Παπάς, Οικονομόπουλος, Ζαφείρης, Ντιόπ, Ντζουβάρας, Γουέσλεϊ (76’ Μιτρόφ), Σπυρόπουλος, Μαλισόβας, Τσουκαλάς (69’ Μπούνας λ.τρ. 81’ Κύρκο), Θώδης, Βλαχόπουλος.
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Νέγκογλου, Ορφανός, Γουρνάς, Κωστέας, Πανταζόπουλος (80’ Κωνσταντακόπουλος), Δουρούμης (46’ Μαρκάκης), Σαμπάνι (46’ Μωράκης), Πανταζής, Βασιλογιαννακόπουλος, Αντωνίου, Ηλιόπουλος.