Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 16:02

ΙΑΛΥΣΟΣ – ΕΡΑΝΗ 2-0: Στο φινάλε ήρθε η ήττα στη Ρόδο

Γράφτηκε από τον
ΙΑΛΥΣΟΣ – ΕΡΑΝΗ 2-0: Στο φινάλε ήρθε η ήττα στη Ρόδο

Δεν μπόρεσε να φύγει με βαθμολογικό όφελος από τη Ρόδο η Εράνη μιας και γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0 από τον Ιάλυσο, στην 24η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Η φιλιατρινή ομάδα ηττήθηκε μετά από τρεις αγωνιστικές όπου μετρούσε δύο νίκες και μια ισοπαλία και είδε την Ερμιονίδα να την πιάνει στη βαθμολογία στους 17 βαθμούς.
Από την άλλη ο Ιάλυσος σημείωσε την τέταρτη σερί νίκη στο γήπεδο του, βρέθηκε δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, στην 9η θέση μαζί με ΑΕΡ Αφάντου και ΠΑΟ Βάρδας.
Οι πράσινοι πάντως στάθηκαν αρκετά καλά στο χθεσινό ματς, είχαν ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, ενώ δέχθηκαν τα δύο γκολ στο τελευταίο 20λεπτο της αναμέτρησης.
Στο 25’ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε τράβηγμα πάνω στον Κουτσιανούλη, με τον Ηλειο διαιτητή να δίνει συνέχεια στο ματς.
Στο 36’ η Εράνη απείλησε με τον Κοτσιανούλη να βγαίνει τετ-α-τετ, αλλά πλάσαρε αδύναμα με τον Τσιγάρο να μπλοκάρει.
Ο Ιάλυσος βρέθηκε κοντά στο γκολ στο 44’ με τον Γιώργου να σουτάρει και τον Σαββίδη να του λέει “όχι”.
Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρος ήταν στο 45’ για την Εράνη με το σουτ του Φάκκη να μην βρίσκει στόχο.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, μιας και “καίγονταν” για τη νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία.

Με πέναλτι το 1-0 στο 72’ με Δωματά

Στο 72’ ο Κάμπας ανετράπη από τον Γκεβόρι με τον διαιτητή Ρηγόπουλο να δείχνει την άσπρη βούλα και τους Φιλιατρινούς να διαμαρτύρονται γι’ αυτή την απόφαση.
Το πέναλτι εκτέλεσε ο Δωματάς που έστειλε την μπάλα στη αριστερή γωνία της εστίας, γράφοντας το 1-0.
Με την ψυχολογία υπέρ του ο Ιάλυσος έφτασε και σε δεύτερο γκολ στο 85’ όταν μετά από έξοδο του γκολκίπερ Σαββίδη που βγήκε να απομακρύνει την μπάλα εκτός περιοχής, ο Γιώργου με σουτ έγραψε το τελικό 2-0.
Η Εράνη έμεινε με παράπονα από την διαιτησία του κ. Ρηγόπουλου, αναφέροντας σε ανακοίνωση της:
“Η ομάδα μας εκφράζει πολλά παράπονα για την διαιτησία του Ήλειου ρέφερι κ. Ρηγόπουλου που ζει και εργάζεται στη Ρόδο…”.
Διαιτητής ήταν ο Ρηγόπουλος (Ηλείας), με βοηθούς τους Πάσκο (Αθηνών) και Τσάτσιο (Αθηνών).
ΙΑΛΥΣΟΣ: (Παναγιώτης Σπάρταλης): Τσιγάρος, Καραγεώργης, Χότζα (83’ Τερζίου), Γιώργου, Δωματάς, Αθανασίου, Χατζησάββας (88’ Βλαχάβας), Χατζηνικόλας (65’ Πελαρδής), Κάμπα, Ιντρίζι, Πατσίλης.
ΕΡΑΝΗ (Θοδωρής Γιακαλής): Σαββίδης, Καπλάνης (89’ Φλαριώτης), Μπινιώρης (89’ Λακριντής) Τσερπές, Μπρόζκο, Κοτσιανούλης, Κωνσταντόπουλος, Φάκκης, Γκεβόρι (84’ Παπαδόπουλος), Πουλιανός (79’ Σινάνι), Καραμπέτσος (89’ Μπουρδέκας).