Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 12:25

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ - ΠΑΜΙΣΟΣ 0-3: Τρίποντο μετά από 24 μέρες

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ - ΠΑΜΙΣΟΣ 0-3: Τρίποντο μετά από 24 μέρες

Με τους τρεις βαθμούς έφυγε χθες από το Μελιγαλά ο Πάμισος, καθώς επικράτησε με 3-0 του τυπικά γηπεδούχου Α.Ο. Διαβολιτσίου και επέστρεψε στις νίκες, ύστερα από 24 μέρες και τις ήττες από Πανθουριακό, Κορώνη και την ισοπαλία με Ράχη.

Οι Νησιώτες, που είχαν να πανηγυρίσει από τις 4 Φεβρουαρίου (2-0 τον Εθνικό) μπήκαν δυνατά στο ματς και άνοιξαν το σκορ στο 8' με τον Παπαδόπουλο.
Ο ίδιος παίκτης στο 17' έκανε με πέναλτι το 0-2, δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα στον Πάμισο, που ¨"σφράγισε" τη νίκη στο 59' με τον Κοντομανωλόπουλο.
Με αυτή τη νίκη οι φιλοξενούμενοι έπιασαν την Κυπαρισσία στη 2η θέση και μείωσαν στους 7 βαθμούς τη διαφορά από τον πρωτοπόρο της Α' τοπικής Μιλτιάδη, έχοντας πάντως και από τους δύο ένα ματς περισσότερο. Στον αντίποδα το Διαβολίτσι βρίσκεται στην 8η θέση.
Το ματς διαιτήτευσε ο Μπαρδής με βοηθούς τους Κορομηλά και Λουκά.
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Ανδρουτσόπουλος, Αναστασίου, Καπόγλης, Μπαλόπουλος, Σπυρόπουλος, Κουντάνης, Κρεμμύδας, Νινιός, Γκότσης, Πατσιώτης (75' Ντάνος), Σαραντόπουλος.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Τρακάκης, Αριστομενόπουλος, Σταματελόπουλος (70' Πετρουλάκης), Φιλόπουλος, Υμεράσι, Ντίσα, Τιμπλαλέξης (85' Ντότσε), Δεμπεγιώτης, Κοντομανωλόπουλος (70' Μπορχάν), Παπαδόπουλος (85' Αθανασόπουλος), Κόντο (79' Ευθ. Βλάχος).