Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 17:35

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 4-1: Επιστροφή στις νίκες

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 4-1: Επιστροφή στις νίκες

Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες η Α.Ε. Μάνης, ύστερα από την ήττα από τον πρωτοπόρο της Α' τοπικής Μιλτιάδης.

Η ΑΕΜ επικράτησε το Σάββατο στον Κάμπο με 4-1 της Σπερχογείας, που μάχεται για την παραμονή και την περασμένη αγωνιστική πήρε βαθμό με την Κυπαρισσία. Προχθές ωστόσο οι γηπεδούχοι "καθάρισαν" το ματς από το πρώτο ημίχρονο, όταν και προηγήθηκαν με 2-0. Οι νικητές είχαν και δύο δοκάρια με τον Κουρούπη, ενώ οι "ταύροι" απείλησαν στο πρώτο ημίχρονο με Ηρ. Καραχάλιο και Τσέρτο.
Το 1-0 έγινε στο 27' με αυτογκόλ του Παναγιωτόπουλου και στο 31' ο Π. Πουλάκος διπλασίασε τα τέρματα της Μάνης, που πέτυχε δύο γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο Κουλόπουλος στο 65' έκανε το 3-0 και ο Στραβάκος στο 84' το 4-0. Η Σπερχογεία πέτυχε το γκολ της τιμής στο 90' με πέναλτι του Ηρακλή Καραχάλιου.
Το ματς διαιτήτευσε ο Κομπιλίρης με βοηθούς τους Π. Νικολόπουλο και Λουκά.
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Κόκκαλης (88' Χύσα), Σπυρόπουλος, Π. Πουλάκος, Γιαννής, Στυλιανόπουλος, Στραβάκος, Κουλόπουλος (85’ Δημητρουλέας), Γλέζος, Κυρ. Πουλάκος (80’ Ντερβίσι), Κουρούπης, Μουλιάτος
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Μπακλέσης , Μούρτο, Μπούνας (75' Ι. Καραχάλιος), Πιλάτης, Παναγιωτόπουλος, Τσάκωνας (75' Μαρίνος), Χρονόπουλος, Πανταζής (65’ Κακαλέτρης), Ηρ. Καραχάλιος, Γιακουμής, Τσέρτος (75’ Μαναρώλης).