Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 17:04

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 5-0: Τρίτο σερί τρίποντο και δεύτερη θέση

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 5-0: Τρίτο σερί τρίποντο και δεύτερη θέση

Την ανοδική του πορεία επιβεβαίωσε ο Πανθουριακός, νικώντας με το ευρύ 5-0 τον Τέλλο Αγρα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού

Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη για την ομάδα του Τάκη Σακελλαρόπουλου, με την οποία έπιασε στη 2η θέση τον Πάμισο, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην 13η θέση της Α' τοπικής.

Ο Πανθουριακός είχε νικήσει τις προηγούμενες αγωνιστικές Ράχη και Μεθώνη, ενώ έχει να ηττηθεί από τις 4 Φεβρουαρίου και το ματς με τον πρωτοπόρο Μιλτιάδη.
Στο χθεσινό ματς, καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο, όπου πανηγύρισε τέσσερις φορές! Ο Ζαραφέτας έκανε το 1-0 στο 28' και ο ίδιος παίκτης το 2-0 με πέναλτι στο 32', που καταλογίστηκε σε χέρι του Σεφεράσι. Στο 39' ήταν η σειρά του Αλεξανδρόπουλου να χριστεί σκόρερ και τρία λεπτά αργότερα, ο Αλεξανδρόπουλος και πάλι έκανε το 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Γεωργουλέας στο 78'
Το ματς διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς τους Σαπουτζή και Λιανό.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Μπεσσής, Νικολόπουλος, Σεντεμέντες, Αλμπαν, Ζαχαρόπουλος, Γιαννακόπουλος, Καρύδης (46′ Γεωργουλέας), Ζαραφέτας (56′ Πλατάνας), Κουτσουρόπουλος, Γαλανόπουλος, Αλεξανδρόπουλος.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Αλεξανδρόπουλος (46′ Σαρρής), Καραχάλιος(79'Δεσποτόπουλος), Βελησσάρης, Σεφεράσι, Κανελλόπουλος, Χρονόπουλος (46' Διονυσόπουλος), Γεωργιόπουλος, Σερέτης, Σούλα, Νικολόπουλος, Λάγιος.