Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 18:25

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΜΕΘΩΝΗ 1-2: Πήρε το διπλό με 10 παίκτες και σκόρερ τον Μάραντο

Γράφτηκε από τον

 

Με σκόρερ τον Τάσο Μάραντο η Μεθώνη επικράτησε της Κυπαρισσίας με 2-1 χθες το απόγευμα στο ουδέτερο γήπεδο των Γαργαλιάνων.

Η Μεθώνη κατάφερε να φύγει αλώβητη από την παραπάνω εκτός έδρας αναμέτρηση και απέναντι σε μια αρκετά καλή ομάδα, όπως παρουσιάζεται φέτος η Κυπαρισσία. Μάλιστα η νίκη της αποκτά μεγαλύτερη σημασία γιατί αγωνίστηκε για σχεδόν 80 λεπτά με παίκτη λιγότερο. Αυτό συνέβη γιατί στο 9’ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα ο Μπίζος που προσπάθησε να αποσοβήσει πιθανό γκολ, όταν ανέτρεψε αντίπαλο του, ο οποίος βρισκόταν σε προφανή θέση για να σκοράρει. Για τους φιλοξενούμενους αυτή ήταν η 13η νίκη και ήρθε μετά από τρεις αγώνες και συγκεκριμένα την 20η αγωνιστική, όπου τότε (Σάββατο 24 Φεβρουαρίου) είχε κερδίσει εκτός έδρας τη Σπερχογεία με 4-0.
Η Κυπαρισσία εξέτισε την ποινή από την τιμωρία της έδρας της στο γήπεδο των Γαργαλιάνων αλλά δεν κατάφερε να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, όμως δεν μπόρεσε εκτός από μία φορά, που έφτασε στην ισοφάριση να διεκδικήσει τη νίκη.
Ο μεεσοεπιθετικός της Μεθώνης Τάσος Μάραντος άνοιξε το σκορ μόλις στο 7ό λεπτό και το 0-1 διατηρήθηκε μέχρι το 61’. Στο συγκεκριμένο λεπτό ο Θώδης σημείωσε το 1-1, αλλά ο Μάραντος μετά από τέσσερα λεπτά πέτυχε το 2ο γκολ για τη Μεθώνη και με το 1-2 να μένει μέχρι το τέλος οδήγησε την ομάδα τους στην κατάκτηση ενός ακόμη τρίποντου.
Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Τσουλάκος που είχε βοηθούς διαιτητές τον Γ. Μιχαλόπουλο και τη Δ. Ρηγοπούλου.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Παπάς, Οικονομόπουλος, Ζαφείρης, Μιτρόφ, Ντζουβάρας (67’ Καραβούλιας), Γουέσλεϊ, Σπυρόπουλος, Μαλισόβας, Τσουκαλάς, Θώδης, Κύρκο (50’ Μπούνας).
ΜΕΘΩΝΗ: Οικονομόπουλος, Παρασκευόπουλος, Μπίζος, Παυλόγιαννης, Τσιμικλής, Δήμος, Σπαντιδέας, Μάραντος, Ζόμπολος, Σαμπάνι, Μπεγέτης.