Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 18:48

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 3-5: Διπλό με… αγγλικό σκορ

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 3-5: Διπλό με… αγγλικό σκορ

Σε ένα παιχνίδι όπου οι άμυνες πήγαν... περίπατο και οι επιθέσεις μονοπώλησαν το ενδιαφέρον, ο Ακρίτας Κορώνης έφυγε νικητής από την Μεσσήνη κόντρα στον Ολυμπιακό Ανάληψης με το εντυπωσιακό 5-3!

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από νωρίς ποιος θα ήταν το αφεντικό στον αγωνιστικό χώρο, με τον Παπαθεοδώρου να ανοίγει το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με σουτ έξω από την περιοχή (0-1). Από μια βαθιά μπαλιά του Σταμάτη στο 31' ο Μουτζούρης έφυγε στην πλάτη της άμυνας και εκμεταλλευόμενος την άστοχη έξοδο του Κατσίποδα έγραψε το 0-2.
Στο 43' ο Μουτζούρης από σκόρερ έγινε δημιουργός, αφού με ωραία ενέργεια απέφυγε τους αντιπάλους του και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Ρουμελιώτη, ο οποίος κατάφερε να βρει δίχτυα με πλασέ σε ουσιαστικά ανυπεράσπιστη εστία (0-3).
Στο 47' ο Καλογερόπουλος εκτέλεσε δυνατά ένα πλάγιο άουτ, η μπάλα έφτασε στον Ρουμελιώτη και εκείνος με υπέροχο σουτ την έστειλε συστημένη στο αριστερό “παραθυράκι”, γράφοντας το 0-4.
Οι “ερυθρόλευκοι” μείωσαν στο 50ο λεπτό, όταν ο Δημητρίου έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά και ο Καλογερόπουλος στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (1-4). Η ομάδα της Κορώνης συνέχισε με τις... μηχανές στο φουλ και στο 75' ο Πεΐδης με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία του Κατσίποδα για το 1-5.
Στο 80' ο Δημητρίου ευνοήθηκε από μια ασυνεννοησία στην άμυνα των του Ακρίτα και με πλασέ μείωσε σε 2-5 για τον Ολυμπιακό, ενώ ο ίδιος παίκτης στην εκπνοή του αγώνα ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Χριστόπουλος από τον Λαμπρόπουλο για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα (3-5). Πέραν των πέντε γκολ που σημείωσαν, οι νικητές είχαν επίσης δύο δοκάρια με τους Πεΐδη και Ρουμελιώτη.
Με τη νίκη αυτή ο Ακρίτας Κορώνης μείωσε στο -2 την απόσταση από τον ΑΟ Κυπαρισσίας που βρίσκεται στην 5η θέση, ενώ αντίθετα ο Ολυμπιακός Ανάληψης εξακολουθεί να βρίσκεται σε δυσχερή βαθμολογική θέση μετά τη νέα ήττα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ (Αντώνης Τσουκαλάς): Κατσίποδας, Δημητρίου, Χριστόπουλος, Σταματόπουλος, Αποστολίδης, Λένα (83' Κ. Αγγελόπουλος), Θεοδωρακόπουλος, Δασκαλάκης, Θεοδοσόπουλος (69' Β. Αγγελόπουλος), Τσώνης (20' λ. τρ. Μακαρούνης), Γιαννόπουλος (69' Λέρα).
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ (Παναγιώτης Δρούγας): Βαρβεράκης (84' Αγγελόπουλος), Φέστας (78' Σαρέλας), Μουτζούρης, Παπαθεοδώρου (84' Λαμπρόπουλος), Πεΐδης, Ψυχογιάννης, Ρουμελιώτης, Χοτζόλι, Σταμάτης, Καλογερόπουλος (62' Κυριόπουλος), Κουτσουμπός.