Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 10:35

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Τρίτη νίκη κόντρα στο Αιγάλεω με διαφορετικό προπονητή!

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Τρίτη νίκη κόντρα στο Αιγάλεω με διαφορετικό προπονητή!

Την τρίτη νίκη στη σεζόν απέναντι στο Αιγάλεω σημείωσε το Σάββατο η Καλαμάτα, αυτή τη φορά σε φιλικό ματς που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο, λίγη ώρα μάλιστα προτού ξεκινήσουν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης από τους Τούρκους.

Κάτι που σχολιάστηκε αρνητικά, όπως και η επιλογή του αντιπάλου, μιας και με το Αιγάλεω υπάρχει χρόνια κόντρα. Στο γήπεδο βρέθηκε ελάχιστος κόσμος και είδε ένα ματς, που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα. Ηταν ένα τεστ περισσότερο για να ξεμουδιάσουν οι παίκτες μετά τη διακοπή της Super League 2, αλλά και για να καλύψουν το κενό στην πρεμιέρα των πλέι οφ και πλέι άουτ αντίστοιχα.
Θυμίζουμε, ότι η "Μαύρη Θύελλα" έκανε το ρεπό της στην πρεμιέρα των πλέι οφ ανόδου, ενώ το παιχνίδι του Αιγάλεω με τον Παναθηναϊκό Β' για τα πλέι άουτ παραμονής, αναβλήθηκε
Η μεσσηνιακή ομάδα ήταν ανώτερη από το Αιγάλεω και επικράτησε με 2-0, χάρη σε γκολ των Αλβες (33'') και Στρούγγη (73') με τον Τόλη Τερζή να χρησιμοποιεί διαφορετική εντεκάδα σε κάθε ημίχρονο. Ο προπονητής της "Μαύρης Θύελλας" μοίρασε το χρόνο συμμετοχής ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τα Χανιά για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ. Και τα δύο γκολ ήρθαν από εκτελέσεις κόρνερ.
Στο πρώτο μέρος ο Τάτος εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, και ο Αλβες με κεφαλιά στο β' δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 73' ο Κάτσε από αριστερά εκτέλεσε το κόρνερ και ο προωθημένος αμυντικός Στρούγγης, επίσης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Η Καλαμάτα απείλησε ακόμα στο 33' και στο 44' με τα σουτ των Μόζερ και Ελιβέλτο, στο 49' με την προβολή του Κοζορώνη και στο 50' με το σουτ του Πασά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Καλαμάτα μετρά τη φετινή σεζόν τρεις νίκες κόντρα στο Αιγάλεω με διαφορετικό προπονητή και όλες έχουν έρθει ημέρα Σάββατο!
Στις 14 Οκτωβρίου με τον Περικλή Αμανατίδη στον πάγκο νίκησε με 3-0 στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" χάρη σε γκολ των Μπαράλες (36', 47') και Τάτου (78') σε ματς για την 3η τότε αγωνιστική στη Super League 2. Στις 13 Ιανουαρίου οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στην Καλαμάτα για την 14η αγωνιστική και χρειάστηκε να φθάσουμε στο 98' για να σκοράρει η Καλαμάτα, με τον Γρίβα στην τελευταία φάση του ματς.
Στον πάγκο καθόταν τότε ο Μάκης Χάβος, που έδωσε στη συνέχεια τη σκυτάλη στον Τόλη Τερζή που νίκησε και αυτός το Αιγάλεω, αλλά σε φιλικό ματς.
Ο προπονητής της Καλαμάτας ξεκίνησε το Σάββατο τον Γιαννίκογλου κάτω από τα γκολπόστ, τους Μόζερ, Κωνσταντινόπουλο, Αρίμπας, Κωστούλα στην άμυνα και τους Κατάλντι, Αλβες στον άξονα. Στις πτέρυγες ήταν οι Ελιβέλτο, Γρίβας και ο Τάτος πίσω από τον σέντερ φορ Κωτσιόπουλο.
Στο β μέρος έπαιξαν οι Κόβαλ, Κοζορώνης, Βαλεριάνος (μπακ), Καρασαλλίδης, Στρούγγης (σέντερ μπακ), Κάνιας, Κάτσε, Λόπεζ (στο κέντρο) και στην επίθεση οι Ακόστα, Πασάς και Μπαράλες, ενώ στο 82' μπήκε και ο αμυντικός Πέππας στη θέση του Καρααλίδη.
Η σύνθεση του Αιγάλεω: Κυρίτσης, Καρρίκι, Νταβιώτης, Ραμίρες, Κωνσταντακόπουλος, Ευαγγέλου, Ζιούλης, Παυλάκης, Μπάμπης, Βάρκας, Μπουλλάρι. Επαιξαν και οι Κατσιμήτρος, Κολλάς, Σταμένκοβιτς, Δημητριάδης, Μίσκο, Τάμπας, Τσιμόπουλος, Μπλάνκοφ, Πολίτης.