Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 17:48

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 5-3: Σπουδαία νίκη σε ματς “θρίλερ”!

Γράφτηκε από τον

 

Παιχνίδι “γκραν γκινιόλ” με συνεχείς αλλαγές στο σκορ και στα συναισθήματα διεξήχθη στο “Πέτρος Γεωργανάς”, με την Σπερχογεία να... λυγίζει με 5-3 τον Ακρίτα Κορώνης και να παίρνει ένα πολύτιμο τρίποντο στη μάχη για τη σωτηρία.

Μολονότι βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ οι “Ταύροι” βρήκαν το ψυχικό σθένος να αντιδράσουν, κάνοντας μάλιστα διπλή ανατροπή από 0-1 και 2-3! Στα αξιοσημείωτα είναι ό,τι τρεις παίκτες βρήκαν από δύο φορές δίχτυα στην εν λόγω αναμέτρηση. Νίκος Χρονόπουλος, Ηρακλής Καραχάλιος από τη μία και Κώστας Μουτζούρης από την άλλη.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν απολύτως του γηπεδούχους παίρνοντας κεφάλι στο σκορ μόλις στο 6' με τον μόνιμο σκόρερ τους, Κώστα Μουτζούρη. Με την συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου του αγώνα ο ΑΟ Σπερχογείας βρήκε γκολ με τον Χρονόπουλο και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 28' ο Ηρακλής Καραχάλιος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να ολοκληρώσει την πρώτη ανατροπή των “Ταύρων” σε 2-1. Οι παίκτες της Σπερχογείας δεν χάρηκαν πάντως πολύ το προβάδισμα, αφού τρία λεπτά αργότερα είδαν τον Μουτζούρη να φέρνει εκ νέου το ματς στα ίσα, με το 2-2 να είναι το σκορ ημιχρόνου. Στο 62' ο Παπαθεοδώρου έβαλε ξανά μπροστά σκορ την ομάδα της Κορώνης με 2-3, ωστόσο οι γηπεδούχοι είχαν γρήγορη απάντηση με τον Γιάννη Καραχάλιο στο 65' (3-3). Και σαν να μην έφτανε αυτό, η ομάδα του εορτάζοντα χθες Ηλία Μουρούσια έφερε... τούμπα το ματς μέσα σε ένα λεπτό με δράστη τον Χρονόπουλο! Τον θρίαμβο των νικητών ολοκλήρωσε ο Ηρακλής Καραχάλιος στο 83'.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ (Ηλίας Μουρούσιας): Μπακλέσης, Κακαλέτρης (62' Πανταζής), Μπούνας, Πιλάτης, Μαρίνος, Σπύρος, Χρονόπουλος, Σαούτης, Γιάννης Καραχάλιος (80' Τσέρτος), Ηρακλής Καραχάλιος (88' Μούρτο), Γιακουμής (88' Μαναρώλης).
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ (Παναγιώτης Δρούγας): Βαρβεράκης, Φέστας, Μουτζούρης, Παπαθεοδώρου, Πεΐδης (82' Τσελάι), Ρουμελιώτης, Καλογερόπουλος (73' Κυριόπουλος), Κουτσουμπός, Τσάνι, Σταμάτης (54' Ψυχογιάννης), Χοντζόλι.