Τρίτη, 02 Απρίλιος 2024 16:28

Μπριζ εν όψει ΠΑΟΚ: "Μην δίνετε τα εισιτήρια σας σε Έλληνες φιλάθλους"

Γράφτηκε από τον

Η Μπριζ με επίσημη ανακοίνωση της καλεί τους φιλάθλους της να μην δίνουν τα εισιτήρια τους σε Έλληνες οπαδούς και δη του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων για το Conference League.

Ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη (11/4) θα αντιμετωπίσει την Μπριζ στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τους "8" του Conference League και ήδη αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχουν εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για το ματς των δύο συλλόγων περά των όσων έχει στη διάθεση του επίσημα ο ΠΑΟΚ.

Για αυτό και οι άνθρωποι της ομάδας του Βελγίου με επίσημη ανακοίνωση τους καλούν τους φιλάθλους της να μην δίνουν τα εισιτήρια τους σε Έλληνες οπαδούς και δη του ΠΑΟΚ και προειδοποιούν πως θα υποστούν τις συνέπειες.

Η ανακοίνωση της Μπριζ αναφέρει:

"Το απόγευμα της ερχόμενης Πέμπτης, η ομάδα μας θα παίξει εντός έδρας τον πρώτο αγώνα του ιστορικού προημιτελικού του Conference League με τον ΠΑΟΚ. Στο μεταξύ, παρατηρήσαμε μια αυξανόμενη ζήτηση στο διαδίκτυο από Έλληνες φιλάθλους που επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο στο γήπεδο της Μπριζ. Μην το κάνετε και βάψτε τον Γιαν Μπρείντελ μπλε και μαύρο.

Εν όψει αυτού του αγώνα, ο σύλλογος έχει ήδη λάβει αυστηρά μέτρα με βάση τις πωλήσεις εισιτηρίων, τα οποία γίνονται σε τρεις φάσεις. Πρώτα και κύρια, όπως πάντα, δόθηκε προτεραιότητα σε όλους τους κατόχους διαρκείας.

Μετά την περίοδο προτεραιότητας, ήρθε η σειρά των κατόχων Club ID. Σε μια τελική φάση, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη, οι πωλήσεις άνοιξαν σε οπαδούς χωρίς την Club ID που είχαν ήδη λογαριασμό στην ιστοσελίδα μας πριν από την κλήρωση ή σε οπαδούς που είχαν ήδη αγοράσει εισιτήρια στο παρελθόν. Οι διευθύνσεις IP από την Ελλάδα δεν επιτρέπεται -επίσης- να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπο των εισιτηρίων μας.

Μην μεταπωλήσετε το εισιτήριό σας!

Λόγω αυτών των αυστηρών μέτρων, αυξάνεται η ζήτηση από τους Έλληνες οπαδούς στα social media για αγορά εισιτηρίων από οπαδό σε οπαδό σε υψηλότερες τιμές. Το club συνιστά να μην απαντήσετε σε αυτά για την ασφάλεια όλων και προειδοποιεί για τις πιθανές συνέπειες.

Ας συμβάλουμε όλοι μαζί σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα και σε μια όμορφη ευρωπαϊκή βραδιά".

Πηγή: sport24.gr