Τετάρτη, 03 Απριλίου 2024 12:35

Ηττα για την Κ19 της Καλαμάτας από Ηλιούπολη

Γράφτηκε από τον
Ηττα για την Κ19 της Καλαμάτας από Ηλιούπολη

 

Την ήττα γνώρισε η ομάδα Κ19 της Καλαμάτας το Σάββατο από την Ηλιούπολη με 2-1 σε αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής, στο Γ’ όμιλο του πρωταθλήματος της Super League 2 Κ19.

Η Καλαματιανή ομάδα έχει έντονα παράπονα από το διαιτητή του αγώνα Μεντζελόπουλο (ΕΠΣ Αθήνας), για τα προκλητικά, όπως τα χαρακτηρίζουν, σφυρίγματα του στη διάρκεια του 90λεπτου και ιδιαίτερα
στο β’ ημίχρονο. Σε αυτό το διάστημα έδωσε δύο πέναλτι στη γηπεδούχο ομάδα με τα οποία ανέτρεψε το εις βάρος της 0-1 και πήρε τη νίκη. Από την πλευρά της η ομάδα της Καλαμάτας ζήτησε στο β’ ημίχρονο πέναλτι σε ανατροπή του Ντάβου, αλλά ο διαιτητής δεν θεώρησε ότι υπήρξε κάποια παράβαση.
Η Καλαμάτα πέτυχε γκολ στο 20’ με τον Ντάβο, ενώ είχε ευκαιρίες στη διάρκεια του ματς, αλλά και στο τελευταίο 10λεπτο, ώστε να φτάσει στην ισοφάριση και ακόμη να διεκδικήσει τη νίκη με τους Γκίζα, Ντάβο, Χότζα, Φράγκο. Ο προπονητής Νίκος Κακαλέτρης χρησιμοποίησε τους Κουρετζή, Σπ. Βαρελά, Δημητρίου (Ζαγαρέλος), Δουφεξή, Γιακουμή, Καρνάκη (Φράγκος), Τσαούση (Λυμπερόπουλος), Καστόρα, Γκίζα, Χότζα, Ντάβο.
* Στο άλλο ματς του ομίλου, η πρωτοπόρος Παναχαϊκή επιβλήθηκε εκτός έδρας Του Τηλυκράτη με 6-0. Μετά τα παραπάνω αποτελέσματα η βαθμολογία έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 7 αγώνες)
1. Παναχαϊκή 21-1 15
2. Ηλιούπολη 7-10 8
3. Διαγόρας 4-1 5
4. Καλαμάτα 2-12 3
5. Τηλυκράτης 2-12 2
* Εχουν κάνει το ρεπό τους Τηλυκράτης, Διαγόρας.
* Εκκρεμούν οι αγώνες Παναχαϊκή – Διαγόρας (5η αγ.), Καλαμάτα – Διαγόρας (6η αγ.)

Η ΕΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Κυριακή 7 Απριλίου)
Διαγόρας – Ηλιούπολη
Καλαμάτα – Τηλυκράτης
Ρεπό: Παναχαϊκή