Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024 13:59

Φιλανθρωπικό φιλικό στη Σπάρτη οι παλαίμαχοι του Μεσσηνιακού

Γράφτηκε από τον
Φιλανθρωπικό φιλικό στη Σπάρτη οι παλαίμαχοι του Μεσσηνιακού

Στη Σπάρτη βρέθηκαν τη Δευτέρα οι παλαίμαχοι του Μεσσηνιακού, προκειμένου να λάβουν μέρος σε φιλανθρωπικό φιλικό, με αντίπαλο τους Επίλεκτους “Σελέστε” στη Σπάρτη, έπειτα από πρόσκληση του προέδρου των παλαιμάχων του Δήμου Σπάρτης “Σελέστε” Δημήτρη Πιερρουτσάκου.


Με τους παλαίμαχους του Μεσσηνιακού αγωνίστηκε και ο Σωτήρης Κριτσωτάκης, ο οποίος εκπροσώπησε τον Δήμο Καλαμάτας, ως πρόεδρος της «Φάρις», ανταλλάσσοντας αναμνηστικά με τους γηπεδούχους. Το ίδιο έπραξε και ο πρόεδρος του Συνδέσμου παλαιμάχων του Μεσσηνιακού Σταύρος Χριστόπουλος, ανταλλάσσοντας πλακέτες και πάπυρους αρκτικόλεξου.
Από τον Δήμο Σπάρτης παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σπύρος Σελίμος, ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος, καθηγητής του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας Τάκης Καρράς και πολλοί άλλοι παράγοντες της δημόσιας ζωής της Σπάρτης. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η πρωτοβουλία των Επίλεκτων Σελέστε, οι οποίοι με μια κίνηση γεμάτη ισότητα και σεβασμό, τίμησαν τις γυναίκες που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, δίνοντάς τους την ευκαιρία να συμμετέχουν στο φιλικό.
Για την ιστορία, ο Μεσσηνιακός επικράτησε με 6-2 χάρη σε τέρματα των Κριτσωτάκη (2), Ζέππου (2), Χριστόπουλου και Κολοκάθη. Την αποστολή του Μεσσηνιακού αποτέλεσαν οι: Αναστασόπουλος Τζίμης, Τσουλάκος Ηλίας, Σταυρόπουλος Γιώργος, Κολοκάθης Βαγγέλης, Μουστάκας Νίκος, Αναστασόπουλος Ηλίας, Καλαντζής Πέτρος, Μούργος Λεωνίδας, Πετρόγιαννης Δημήτρης, Μπρεζεράκος Μάκης, Κριτσωτάκης Σωτήρης, Χριστόπουλος Σταύρος, Κατσίποδας Τάκης, Ζέππος Ηλίας, Κουτσαντώνης Θεόδωρος, Φωτόπουλος, Αθανάσιος, Παναγόπουλος Άγγελος και Μισέρος Θεόδωρος.