Δευτέρα, 08 Απριλίου 2024 17:41

ΡΑΧΗ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 0-1: Διπλό παραμονής με Ηρ. Καραχάλιο

Γράφτηκε από τον
ΡΑΧΗ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 0-1: Διπλό παραμονής με Ηρ. Καραχάλιο

Διπλό μισή και... βάλε παραμονή πανηγύρισε ο ΑΟ Σπερχογείας στο “Π. Μπαχράμης” που επικράτησε 1-0 του ΠΑΣ Ράχη!

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ουσία και με “χρυσό” σκόρερ τον Ηρακλή Καραχάλιο, ο οποίος έφτασε τα 18 γκολ, εξασφάλισαν κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό την παρουσία τους στην Α' τοπική και τη νέα σεζόν. Την επόμενη αγωνιστική οι “ταύροι” υποδέχονται τον βαθμολογικά αδιάφορο ΑΟ Διαβολιτσίου και με νίκη ξεμπερδεύουν μια και καλή με την υπόθεση “σωτηρία”. Από την άλλη, η ομάδα της Ράχης είχε δύο δοκάρια στο ματς και το... αύριο για εκείνη αυτήν παραμένει μετέωρο στην αβεβαιότητα, αφού στις δύο τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος έχει δύσκολες αποστολές σε Μεθώνη και Γαργαλιάνους κόντρα στον Τέλλο Άγρα.

Στο 40' ο Τζιόλας στριφογύρισε λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και σούταρε, με τη μπάλα να βρίσκει σε πόδι αμυντικού και να καταλήγει στο αριστερό κάθετο δοκάρι, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Μαστρόκαλος υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Στο 49' από φάουλ του Μαράι ο Τζιόλας πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Σκιάς που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας περισσότερο αιφνιδιάστηκε, με αποτέλεσμα το πλασέ του να σταματήσει στο δεξί δοκάρι. Στο 53' ο Μαστρόκαλος με κεφαλιά πάσα βρήκε τον Μπέγκα που έπιασε το δεξί βολέ, με τον Σακκά να βγάζει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 86' ο Γιακουμής έκανε το παράλληλο γύρισμα από τα δεξιά, με τον Οικονόμου να διώχνει, στην εξέλιξη της φάσης ο Ηρακλής Καραχάλιος πλάσαρε με τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ να κάνει νέα επέμβαση, όμως ο 23χρονος επιθετικός σκόραρε με δεύτερη προσπάθεια εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Τριανταφυλλίδη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με απευθείας κόκκινη για επικίνδυνο μαρκάρισμα πάνω στον Γιακουμή.
ΡΑΧΗ (Δημήτρης Παυλόπουλος): Οικονόμου, Κιόρρι, Βράπι, Τριανταφυλλίδης, Σκιάς, Τζιόλας, Γιαννόπουλος (81' Τσίμπουρης), Μαράι (84' Γεωργιόπουλος), Μαστρόκαλος (58′ Πάνου), Μπέγκα, Ζωγόπουλος
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ (Ηλίας Μουρούσιας): Σακκάς, Μπούνας, Μούρτο (70' Τσέρτος), Πιλάτης, Μαρίνος, Σπύρος, Σαούτης (39' λ. τρ. Πανταζής), Χρονόπουλος, Γιάννης Καραχάλιος, Ηρακλής Καραχάλιος (90+4' Μαλιόγκας), Γιακουμής.