Παρασκευή, 14 Νοέμβριος 2014 20:10

Κανονικά θα διεξαχθούν τα πρωταθλήματα Γ' εθνικής και τοπικά

Γράφτηκε από τον


Κανονικά θα διεξαχθούν τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Γ΄ Εθνικής, αλλά και των Τοπικών Πρωταθλημάτων αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού η απόφαση που πήρε το ΔΣ της ΕΠΟ στο έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο που έγινε πρίν λίγο αναφέρει:

«Το ΔΣ της ΕΠΟ σε σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του, αποφάσισε ομόφωνα μετά από πρόταση του προέδρου της κ. Γ. Σαρρή και με αφορμή την δολοφονική επίθεση εναντίον του μέλους της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ.Χριστόφορου Ζωγράφου τα εξής:
1.Να μην ορίζει διαιτητές από την 17/11/2014, για όλους τους αγώνες όλων των Πρωταθλημάτων, μέχρι η Πολιτεία και οι ΠΑΕ να διασφαλίσουν την λήψη άμεσων μέτρων με στόχο την προστασία όλων των εμπλεκόμενων, με οποιαδήποτεν ιδιότητα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
2.Στην ίδια κατεύθυνση η ΕΠΟ θα αναμένει και τις αποφάσεις των Προέδρων και ιδιοκτητών των ΠΑΕ των δύο επαγγελματικών Λιγκών".
Να σημειώσουμε ότι αυτό το Σαββατοκύριακο δεν έχουμε αγωνιστική σε Super leauge και Football leauge παρά μόνο στην Γ΄ Εθνική όπου οι αγώνες θα διεξαχθούν κανονικά κάτι που επιβεβαίωσε πρίν λίγο σε τηλεφωνική επικοινωνία ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής κ. Μιχάλης Τζανόπουλος.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ