Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 11:11

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ εθνική ο Πατίστα

Γράφτηκε από τον

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ εθνική κατηγορία γυναικών ο Πατίστα, μιας και έχασε την περασμένη Κυριακή από το Φλαμίνγκο Μεσολογγίου με 3-0 στο γήπεδο του Κορδία, για την 18η και τελευταία αγωνιστική.

Η καλαματιανή ομάδα κατέλαβε την προτελευταία θέση στη βαθμολογία με 7 βαθμούς και υποβιβάστηκε στην πιο κάτω κατηγορία.
“Η φετινή χρονιά ήταν ένα ποδοσφαιρικό ταξίδι με αμέτρητες εμπειρίες για τις ποδοσφαιρίστριες μας, τις οποίες το μόνο σίγουρο είναι πως θα τις αξιοποιήσουμε και μέσα από την δουλειά στις προπονήσεις μαζί με τα κορίτσια της ακαδημίας μας, όπου αποτελεί την δεξαμενή της μεγάλης μας ομάδας θα δυναμώσουμε και θα επανέλθουμε”, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Πατίστα.
Η σύνθεση του Πατίστα στο ματς με το Φλαμίνγκο Μεσολογγίου ήταν η εξής:
Τσουλάκου, Παπαδέα, Μπιζίμη, Παρθένιου (Λαλούση), Παναγιωτακοπούλου, Μαστοράκη (Κ. Μπασέα), Κακαλέτρη (Κοντογεώργου), Μπάκα (Νέφζι), Φιλανδριανού, Βουτσά, Καραμήτσου (Μ. Μπασέα).
Στα ματς της τελευταίας αγωνιστικής σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: Πατίστα – Φλαμίνγκο Μεσολογγίου 0-3, Γιάννενα – Αρης Πατρών 2-1, Ατρόμητος Ζαρουχλέικων – Φείδων Αργους 0-0, Ικαρος Πετρωτού – Δόξα Πηγαδακίων (Κυριακή).